Honor V20 Maserati Edition Geliyor - Haberler - indir.com

Honor V20 Maserati Edition Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticilerinin bazı yeni modellerinde özel seriler görmeye devam ediyoruz. Özellikle son zamanlarda satışa sunulan birçok akıllı telefon serisinin bir de otomobil üreticileri ile yaptıkları özel iş ortaklığı ile özel bir modelini daha görüyoruz. Bu noktada Ferrari, McLaren, Porsche ve Lamborghini gibi araç markalarına özel cihazlar görmüştük. Şimdi ise Huawei’nin alt markası olarak nitelendirilen Honor’un yeni bir akıllı telefonula beraber Maserati iş birliği göreceğiz. Honor V20 Maserati Edition olarak karşımıza çıkan bu cihaz hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler neler gelin detaylıca bakalım. Genelde üretici markaların popüler amiral gemisi modelleri ile çeşitli iş birliklerine gittiğini görüyoruz. Bu noktada Samsung tarafında Galaxy S7 Edge INjustice Edition ve OnePlus 6 Avengers Special Edition gibi modeller görmüştük.

Honor V20 Maserati Edition Geliyor

Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya ÇıktıUygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı

Bir dönemin yıldız ismi BlackBerry’nin ise Porsche Desing modelleri bir hayli popüler olmuştu. Akıllı telefon dünyasında ise Huawei, Porsche Edition ile iyi bir yükseliş sergilemeyi başarıyor. Özel Edition modeller maliyeti yüksek cihazlar olduğu için satış rakamları da bir hayli yüksek oluyor. Bu noktada Oppo tarafında da Find X Lamborghini Edition, OnePlus 6T için McLaren Edition ve Lenovo Z5 Pro modeli için GT Ferrari Edition gibi iddialı özel modeller görmüştük. Tıpkı bu modeller kadar iddialı olacak olan Honor tarafında Maserati ortaklığı ile özel bir Maserati Edition modelini göreceğiz.

Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı

Görsellere göre yeni cihaz sade bir tasarıma sahip olacakken arka yüzeyde Maserati logosunu barındıracak. Cihazın beklenen donanım özellikleri tarafında ise 48 megapiksellik bir ana kamera ile üçlü kamera sisteminin yer alması bekleniyor. Kirin 980 işlemcisinin güç vereceği cihaz 8 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolamalar yer alacak.


iPhone XS ve XS Max modelleri için yapılan görseller dava konusu oldu!iPhone XS ve XS Max modelleri için yapılan görseller dava konusu oldu!
Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!
Japonya'da yolcular batan bir gemiden iPhone sayesinde kurtulduJaponya'da yolcular batan bir gemiden iPhone sayesinde kurtuldu

PAYLAŞ