Honor V20 Ekranı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Honor V20 Ekranı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yepyeni bir model sızıntısı ortaya çıktı. Honor V20 olarak ortaya çıkan bu yeni model yenilikçi ekran tasarımı ile dikkatleri çekeceğe benziyor. Özellikle 2018 yılında üretici markalar tarafından çentikli ekran yapısını görmüştük. Tasarım anlamında yenilikçi bir yılı geride bırakırken, 2019 ile beraber yenilikçi ekran tasarımlarını göreceğiz. Her yıl gelişen akıllı telefon teknolojisi pazardaki rekabeti de arttırmaya devam ediyor. Full ekranlı tasarımlar için geliştirmeler sürerken 18:9 ekranlar sonrasında çentikli ekran dönemi başlamıştı. Ancak çentikli ekran devrinin de yavaş yavaş sonu gelmeye devam ediyor.

Honor V20 Teknik Detaylar

Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi AçıklandıHuawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

Özellikle Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 serisi ile beraber de görmemiz beklenilen Infinity O benzeri yapıyı rakip şirketlerde de göreceğiz. Honor’da bu yapıya uygun olarak enranın üst kısmında yer alan delikli bir yapıya sahip olarak gelecek. Bu noktada delik bölümüne şirket kamera ve çeşitli sensörleri yerleştirecek. Honor’un bu noktada nasıl bir teknolojiyi kullanacağı henüz bilinmezken, yeni modelin çentiksiz ancak full bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Bu delikli tasarım haricinde kameranın ekrana entegre olarak da gelmesi bekleniyor. Cihazın parmak izi tarayıcısı noktasında da yine ekrana gömülü bir sistemi yeni Honor V20’de görebileceğiz.

İşin teknik detayında ise Huawei Mate 20 Pro modelinde yer alan güçlü Kirin 980 işlemcisinin kullanılması bekleniyor. Bu işlemciye ek olarak 6 GB RAM ve 128 GB’lık dahili depolama birimi eşlik edecek. Kamera tarafında arka yüzeyde üçlü kamera sistemini göreceğimiz Honor V20 modeli Android 9.0 Pie ve EMUI 9 arayüzüne sahip olarak kutu içerisinden çıkış yapacak. Henüz sızıntı ve söylentilerden ibaret olan Honor V20 modeli hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret.


Kızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı YakaladıKızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı Yakaladı
Honor 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Honor 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!
Honor Magic 2 Arayüzü Tamamen DeğiştiHonor Magic 2 Arayüzü Tamamen Değişti

PAYLAŞ