Honor Play'in en iyi 5 özelliği - Haberler - indir.com

Honor Play'in en iyi 5 özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-27 13:35:33
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Başarılı telefon firmalarından Honor’ın, Honor Play modelindeki en iyi özellikleri listeledik.

Huawei’nin alt firması olarak çıkan ve en az Huawei kadar başarılı olabilen Honor, çıkardığı modelleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Markanın orta segment olarak çıkarmasına rağmen, amiral gemileri kadar iyi bir performans sağlayan modeli Honor Play de oldukça tuttu. Honor Play almak isteyenler için, cihazın en iyi 5 özelliğine bakarsak;

Honor Play'in 5 Mükemmel Özelliği

  1. İşlemci

Bilindiği üzere Huawei işlemcide Kirin’i tercih ediyor ve bu durum Honor markası için de geçerli. Huawei Mate 10 ile kendisini gösteren Kirin 970’e, Honor Play’de de rastlıyoruz. Kirin 970, bütçeye göre daha uygun telefon tercih edenler için, en iyi performansı sunmayı amaçlıyor.

  1. Tasarım

Honor Play ile Honor 10 tasarımı arasında büyük bir benzerlik bulunuyor. Honor Play’e bakıldığında, Honor 10’dan farklı olarak parmak izinin konumunun farklı olduğu görülüyor. Bununla birlikte, çift lensli kamerası da farklılıklar arasında ve başka bir farklılık olduğu görülmüyor.

  1. Pil gücü ve ömrü

Pil ömrü olarak iyi bir deneyim sunan Honor Play, 3750 mAh pil gücüne sahip. GPU Turbo teknolojisi sahip olması, pil tüketiminin yüzde 15 oranında daha az olmasını sağlıyor.

  1. Uzun süren oyun deneyimi

Cihazda bulunan GPU Turbo teknolojisi, burada da kendisini gösteriyor. Teknoloji pil gücünün daha fazla dayanmasını sağlaması sayesinde, mobil oyuncuların daha uzun oyun keyfi yaşamasına da olanak tanımış oluyor. Bununla beraber, oyun oynarken gelen bildirimleri engelleme şansına ve sanal düğmeleri kapatma imkanına da sahipsiniz.

  1. Fiyat

Kullanıcıların en çok baktığı şeylerden bir tanesi de fiyat oluyor. Orta segment bir telefon isteyenler için oldukça uygun olan Honor Play, fiyat olarak da beklentileri karşılıyor. 256 dolar fiyata sahip olan cihaz, bugünkü dolar kuruyla bin 576 TL’ye denk geliyor.





PAYLAŞ