Honor Play'de PUBG Mobile ve Asphalt 9: Legends sürprizi! - Haberler - indir.com

Honor Play'de PUBG Mobile ve Asphalt 9: Legends sürprizi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 15:11:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Oyun oynayanlar için en güçlü alternatiflerden birisi olan Honor Play oyun severlere büyük bir sürpriz yaptı. Açıklamalara göre cihazda PUBG Mobile ve Asfalt 9 yüklü olacak.

Honor, yeni telefon için önemli bir anlaşma yaparken telefonlarda popüler oyunlar PUBG Mobile ve Gameloft’un Asphalt 9: Legends’ın yüklü olarak geleceğini duyurdu. Yeni telefon için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren marka, oyun telefonu konusunda oldukça iddialı bir şekilde tanıtımlarına devam ediyor. Bugüne kadarki en iyi modelini çıkarmayı hedefleyen marka, hız, deneyim ve performans konusunda en üst limitleri hedefliyor. Üstelik yapılan açıklamalarda telefonun grafik kalitesinde yüksek bir performans sunmasının yanı sıra tüm bu özelliklerin genişletilmiş pil ömrü ile destekleneceği belirtildi. Bu açıklamalar ile birlikte telefon için beklentiler oldukça yükselirken Honor Play’de ön yüklü olarak gelecek oyunlar da yine oyun severleri heyecanlandırdı.

Çin'de, PUBG hilecileri polis tarafından yakalandıÇin'de, PUBG hilecileri polis tarafından yakalandı

Yeni Oyuncu Honor Play Serisi 

Beklentileri yükseldi!

Honor tarafından yapılan açıklamalarda PUBG MOBILE ile Honor Play arasında “Oyun Ortağı” anlaşmanın yapıldığı belirtildi. Cihaz için oyunun akıcı bir performans sunması büyük bir öneme sahip. Yapılan açıklamalarda 39.46 tam kare hızına ve yüzde 0.21'lik sabit bir titreşim oranına sahip olan Honor Play sayesinde PUBG telefonlarda hiç olmadığı kadar hızlı olacak.

Köln’e davet yapıldı!

Oyun dünyasının her yıl yakından takip ettiği Gamescom için marka tarafından oyunculara çağrı da yapıldı. Gerçekleşen bu etkinlikte ilk izlenimler oldukça olumlu olurken Honor ve PUBG Mobile işbirliğinin oyun içi etkinlikleri ile devam edeceği belirtildi.

Honor Play'in en iyi 5 özelliği


Battlefield V'te PUBG modu olacakBattlefield V'te PUBG modu olacak
2 Milyon dolar ödüllü PUBG Turnuvası2 Milyon dolar ödüllü PUBG Turnuvası
Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!

PAYLAŞ