Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi yeni bir akıllı telefon ailesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Xiaomi Play olarak göreceğimiz bu modelin şimdi ise detayları ortaya çıktı. Markanın 48 megpaiksellik kameraya sahip modeli olarak ortaya çıkan başka bir cihaz beklenirken şimdi ise Xiaomi Play modeli henüz satışa sunma hazırlığında olunurken ortaya çıkmış oldu. 48 megapiksellik kameraya sahip modelin Ocak 2019 ile karşımıza çıkması beklenirken Aralık ayı içerisinde ise Xiaomi’nin oyun odaklı yeni bir Xiaomi Play cihazını sunması bekleniyor. Tıpkı Huawei’nin Honor Play cihazına benzer bir yapıda olacak olan bu model şirketin oyun odaklı cihazlarından birisi olacak. Ayrıca Xiaomi’nin geçmiş aylarda Black Shark adlı güçlü bir oyuncu telefonunu da pazara sunduğunu belirtelim.

Xiaomi Play, Oyun Odaklı Geliyor

Xiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçtiXiaomi, giyilebilir teknoloji satışlarında Apple'ı geçti

Gelen sızıntılara göre Çinli üreticinin 17 – 26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği bir etkinlik ile beraber bu modelini ve çeşitli yeniliklerini tanıtması bekleniyor. Model daha çok oyun sever kullanıcılara odaklanırken fiyat performansın iyi cihazlarından birisi olacağa benziyor. Xiaomi Play hep yüksek bir performans hem de iyi bir batarya deneyimi sunacakken, modelin iyi bir satış başarısı sergileyen Poco F1 modelinin yerini alması bekleniyor. Bu kapsamda Poco F1 modelinde 6.18 inçlik IPS LCD bir ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüğe sahip olan Poco F1’in bu kapsamda 6 ve 8 GB RAM’a sahip versiyonları bulunuyor.

Yeni Xiaomi Play’de ise yine güçlü bir işlemciyle beraber grafik biriminin öne çıkması bekleniyor. Honor Play’de olduğu gibi bir GPU turbo seçeneğine de sahip olması beklenilen modelin teknik detayları henüz belli olmuş değil. Bakalım Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin bu uygun fiyatlı oyuncu telefonu Xiaomi Play kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek göreceğiz.


Xiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları AçıklandıXiaomi Pocophone F1 Satış Rakamları Açıklandı
Xiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi GeldiXiaomi Mi A1 Android 9.0 Müjdesi Geldi
Xiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün GeliyorXiaomi'den İlginç Yapıda Bir Ürün Geliyor

PAYLAŞ