Honor Play 9A'nın render görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Honor Play 9A'nın render görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak bilinen Honor’un yeni akıllı telefon modeli Honor Play 9A modelinin özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Şirketin bu yeni modelinin detayları Çin’in sertifikasyon şirketi olan TENAA’da gözüktü. Orta seviye bir akıllı telefon olacak olan bu cihazın henüz ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Huawei kapsamında yer alan Honor, yeni modelleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde birçok yeni sızıntıya sahip olarak karşımıza çıkan Honor Play 9A modeli, bu sefer Çin’in sertifikasyon sitesi TENAA’da ortaya çıktı. TENAA’da listelenmesi ile beraber akıllı telefonun özellikleri ve tasarımı karşımıza çıkmış oldu.

MED-AL20 ve MOA-AL20 olarak iki farklı model numarası ile ortaya çıkan bu cihazların özellikleri karşımıza geliyor. Her iki model numarası için de özelliklerin aynı olması bekleniyor. Bir önceki sızıntıya göre modelde 5000 mAh’lik bir bataryanın yer alacağı belirtiliyordu. TENAA’daki detaylara göre ise her iki cihazda 4900 mAh’lik bir batarya ile geleceği iddia ediliyor.

Honor 30s hakkında yeni sızıntılarHonor 30s hakkında yeni sızıntılar

Honor Play 9A özellikleri ortaya çıktı

Donanım özellikleri tarafında modelde 6.3 inçlik çentikli bir tasarıma sahip Full HD+ panelin yer alması bekleniyor. TENAA listelemesine göre cihaz 159.07 x 74.06 x 9.04 mm boyutlarına sahip olacak. Diğer yandan önceki sızıntılarda olduğu gibi 4 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama alanı ifade ediliyor. Modelin işlemci gücü ise MediaTek Helio P35 olarak gelmesi bekleniyor. Kamera noktasında 2 megapiksel derinlik sensörü ile beraber 13 megapiksel bir ana kamera göreceğiz. Cihazın arka yüzeyine monte edilmiş parmak izi sensörü de yer alıyor. 10W şarj desteğine de sahip olan model Android 10 tabanlı Magic UI 3.0 işletim sistemine sahip olacak.

Modelin ne zaman tanıtılacağı ise henüz belli olmuş değil.


Sporculara özel tasarlanan Honor Sport PRO Türkiye’de!Sporculara özel tasarlanan Honor Sport PRO Türkiye’de!
Honor 30S tanıtım tarihi netleştiHonor 30S tanıtım tarihi netleşti

PAYLAŞ