Honor Play 4T Pro ve 4T modellerini ön siparişe açtı - Haberler - indir.com

Honor Play 4T Pro ve 4T modellerini ön siparişe açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 15:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz hata üç farklı yeni akıllı telefon modelini tanıtan Honor'un oyun performansı odaklı yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmek üzere olduğunu dün sizlerle paylaşmıştık.  Honor 4T ve 4T modelini piyasaya sürecek olan şirket yeni cihazlarını ön siparişe açtı.

Honor 4T Pro ve 4T modellerini bugün itibariyle Çin merkezli bir alışveriş sitesinde ön siparişe açan şirket bu hamlesiyle cihazların özelliklerini de ortaya çıkarmış oldu. "Gençlerin markası" olarak piyasaya giriş yapan markanın yeni hamlesi, mobil oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek gibi duruyor.

Resmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı

Honor 4T Pro ve Honor 4T özellikleri

3.900 mAh'lık pil gücüne sahip olan Honor 4T pro modelini ekrana entegre parmak izi özelliğine sahip. Ana kamerası 48 MP olan cihaz arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip. Kutusundan Android 9 tabanlı çıkan cihaz 16 MP selfie kamerasına sahip. 6 GB RAM 128 GB dahili hafıza kapasitesi ve 8 GB RAM 256 GB dahili hafıza kapasitesine sahip iki farklı versiyona sahip olan cihazın işlemcisi henüz bilinmiyor.

Resmi olarak tanıtılan Honor 30S özellikleri ve fiyatı

Ailenin bir alt seviyesindeki modeli Honor 4T'de ise parmak izi sensörü arka panelde karşımıza çıkıyor. Bu modelde üç yerine iki arka kamera kullanmayı tercih eden şirket 4T modelinde 48 MP ana kamera ve 2 MP'lik bir sensör tercih etmiş. 6.39 inç ekrana sahip olan Honor 4T IPS LCD ekranla karşımıza çıkıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan cihaz kutusundan Android 10 tabanlı çıkıyor. Cihazların resmi satış fiyatı ise henüz bilinmiyor.


Honor'dan ilk amiral gemisi serisi geliyor!Honor'dan ilk amiral gemisi serisi geliyor!
Honor'un oyun odaklı telefonu olan Play 4T modelini tanıtacağı tarih netleşti!Honor'un oyun odaklı telefonu olan Play 4T modelini tanıtacağı tarih netleşti!

PAYLAŞ