Honor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Honor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-28 16:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olan Honor’un yeni akıllı telefon modeli Play 4 Pro, yakın zamanda Çin’de resmi olarak tanıtılacak. Model henüz tanıtılmış değilken Honor yetkilileri tarafından cihaz hakkında çeşitli detayların olduğu bazı fotoğraflar paylaşıldı. Çinli şirket yeni modeli olan Play 4 Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor. Modelin özelliklerinin büyük bir bölümü geçtiğimiz günlerde zaten ortaya çıkmıştı. Ancak henüz oyun resmi olarak tanıtılmazken, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan lansman ile beraber telefon resmi olarak tanıtılacak. Bu lansmanın sadece Çin’i kapsayacak olması ve diğer ülkelerde ise tanıtımın ne zaman gerçekleşeceğinin henüz belli olmadığını belirtelim.

Honor, söz konusu play serisinin başına Wei Xiaolog’u getirdi. Xiaolong, daha önce Honor Play 4T serisi pazara çıkmadan Weibo hesabı üzerinden yine bazı bilgiler yayınlamıştı. Aynı stratejiyi bu model için de uygulayarak Weibo üzerinden bazı bilgileri kullanıcılar ile paylaştı. Bu bilgileri direkt söylemek yerine ise yayınladığı fotoğraflara gizledi.

Resmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatı

Honor Play 4 Pro özellikleri ve detayları

Fotoğraflar söz konusu özellikleri direkt bir şekilde göstermiyor. Ancak fotoğraflar üzerinden 40W hızlı şarj desteğini, IR blaster’ı ve Kirin 990 işlemcisinin olacağı anlaşılıyor. Belirtilen bu özelliklerin daha önce ortaya çıkanlarla eşleşmesi ise özellikleri doğrulamış oluyor. Bu yeni telefonun 2018 yılında piyasaya sürülen Kirin 970 işlemcili Honor Play modelinin yerini alması bekleniyor. Play 4 Pro, bugün erken saatlerde Huawei’nin Çin’deki çevrim içi satış mağazası olan Vmall’da listelendi.

Listelemede cihazın özellikleri belli olmazken, resmi tanıtım görüntüleri paylaşılmış oldu. Cihazın fiyatı henüz açıklanmazken, 418 dolar seviyesinde bir satış fiyatına sahip olması bekleniyor. Honor Play 4 Pro modelinin ilginç özelliklerinden birinin sahip olacağı çift kamera deliği olacağını söyleyebiliriz. Diğer yandan Honor 10X’da kullanılan 40 MP Sony IMX600y RYYB ana kamerasını kullanacağı da bilinen özellikler arasında bulunuyor.


Honor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli olduHonor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli oldu
Honor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılarHonor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılar

PAYLAŞ