Honor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Honor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Honor yakın zamanda tanıtacağı yeni akıllı telefon modeliyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Play ailesinin yeni bir üyesi olarak karşımıza çıkacak olan cihaz Play 4 Pro olacak.

Huawei’nin alt markası olarak yola devam etse de son dönemlerde bağımsız olarak anılamaya başlayan Honor kısa sürede ciddi bir yol kat eti. Weibo’ada bugün yayımlanan bir bilgi ise Honor’un yeni bir akıllı telefon modeliyle kullanıcılarının karşısına çıkmak için hazırlandığını gösteriyor.

Yakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyorYakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyor

Nisan ayında yeni Play serisi Honor Play 4T ve Play 4T Pro’yu piyasaya süren şirket aileye bir yeni model daha eklemek için hazırlanıyor.  DigitalChatStation tarafından paylaşılan bilgilere göre Honor yakında Honor Play 4 Pro modelini tanıtacak.

Honor Play 4 Pro özellikleri

Honor Play 4 Pro’nun fotoğraflarını da yayımlayan DigitalChatStation, cihazın bazı özellikleri hakkında da bilgiler verdi. Aktarılan biglilere göre Honor Play 4Y 7nm üretim süreciyle üretilen Kirin 820 5G yonga setinden güç alacak.

Tasarımsal açıdan Play ailesine benzeyen Honor Play 4 Pro hem önünde, hem de arkasında çift kameraya ev sahipliği yapacak.

Ana kamera olarak Sony 40 MP’lik IMX600Y sensörünü kullanacak olan Honor Play 4 Pro’nun ikinci kamerasının çözünürlüğü henüz bilinmiyor. Ancak bu sensör sayesinde RYYB renk eşleşme özelliğine sahip olacak olan Honor Play 4 Pro kamera performansı açısından kullanıcılarını üzmeyecek gibi duruyor.

Honor X10 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu

Batarya kapasitesi henüz belli olmayan Honor Play 4 Pro’nun 40W’luk SuperCharge ile geleceği bildiriliyor.

Diğer teknik özellikleri belli olmamasına rağmen güçlü bir işlemciye ev sahipliği yapan Honor Play 4 Pro’nun iyi özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. Hem donanım, hem de tasarım açısından kullanıcı beklentilerini karşılayacağı düşünülen Honor Play 4 Pro’nun lasman tarihi henüz bilinmese de, basın görsellerinin sızdırılması lansmanın yakın olduğunu düşündürüyor.


Honor MagicBook Pro 2020 tanıtıldıHonor MagicBook Pro 2020 tanıtıldı
Resmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ