Honor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılar - Haberler - indir.com

Honor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor’un yakın zamanda sunması beklenen yeni oyun telefonu Play 4 Pro, Kirin 990 işlemcisine sahip olarak gelebilir. Modelin fiyatlandırma noktasında ise Play 4T serisine göre çok daha pahalı olması bekleniyor. Üretici şirketlerin son dönemde sunmuş oldukları akıllı telefon modelleri özellikle oyun pazarına yönelik olmaya başlamış durumda diyebiliriz. Söz konusu bu şirketler oyun oynamaya yönelik ve oyun tarafından yüksek performans sunabilen akıllı telefonlar üreterek, birçok kullanıcı hedeflemeye devam ediyorlar. Güçlü özelliklere sahip olan bu modeller üst seviye bir oyun deneyimi sunarak kullanıcılara büyük keyif sunmayı başarıyorlar. Bu markalardan birisi de Honor oluyor.

Geçtiğimiz aylarda Honor şirketi Play 4T ve 4T Pro modellerini duyuran şirket, Play 4T’nin 21 Nisan’da kullanıcılarla buluşacağını ifade ederken, Play 4T Pro hakkında ise herhangi bir tarih sunmamıştı. Ancak bu telefonlar haricinde markanın Play 4 Pro adlı bir yeni modelde sunacağı biliniyor. Bu modelin ise 2018’de sunulan Honor Play’in halefi cihazı olması bekleniyor.

Honor MagicBook Pro 2020 tanıtıldıHonor MagicBook Pro 2020 tanıtıldı

Honor Play 4 Pro, güçlü özellikler ile geliyor

Honor Play’ın oyun odaklı bir model olarak pazara giriş yaptığı biliniyor. Bu sebepten ötürü yeni modelin güvenilir kaynaklarına göre Play 4 Pro’da yer alacak olan işlemcinin Kirin 990 5G olması bekleniyor. Honor tarafından henüz kabul edilmemiş olan bu telefonun önümüzdeki haziran yada temmuz ayında ortaya çıkması iddialar arasında bulunuyor. Söz konusu bu modelin OXP-AN00 model numarası ile Wi-Fi ve 3C sertifika platformlarında gözüktüğü iddia ediliyor. Bu model numaralı cihaz Honor Play 4 Pro modeline ait ise cihaz hakkında bazı şeyler biliniyor demektir. Listeye göre ise modelin Android 10 işletim sistemli EMUI 10 arayüzüne sahip olacak ve 40W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Henüz sadece bir görseli ortaya çıkan modelde dual-band WiFi desteği de yer alıyor. Modelin fotoğraflarına göre ön yüzeyde çift kamera kurulumu ile beraber arka tarafta ise Sony IMX600Y 40MP ana kameraya sahip çift kamera bulunması bekleniyor. Son olarak modelin parmak izi tarayıcısının da yan tarafta olması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatı
Honor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli olduHonor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli oldu

PAYLAŞ