Honor Play 4 Pro LIDAR benzeri bir sensörle geliyor - Haberler - indir.com

Honor Play 4 Pro LIDAR benzeri bir sensörle geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 14:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak adını duyuran Honor’un yeni telefonu Honor Play 4 Pro’nun LIDAR sensörün bir benzerine sahip olacağı ortaya çıktı.

Son dönemlerde sızıntılarla adından sıklıkla söz ettiren Honor yakında yeni akıllı telefon modeli olan Honor Play 4 Pro’yu tanıtacak. Şirketin 3 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak tanıtmak için hazırlandığı modele ait görüntüler Çin merkezli sosyal paylaşım sitesi Weibo'da yayımlandı. Sızdırılan görüntülerde cihazın arka kamera detayı gözlerden kaçmadı.

Resmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor X10 5G özellikleri ve fiyatı

Fotoğrafı dikkatli bir şekilde incelediğimizde Play 4 Pro'nun kamera modülünün LIDAR sensörüne oldukça benzediği ortaya çıkıyor. Çevrede yansıyan ışınları kullanarak görüntülenen çevrenin derinliğini ölçen bir sensör olan LIDAR (Light Detection and Ranging) hatırlarsanız ilk kez Apple modellerinde karşımıza çıkmıştı.

Honor X10 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu

Sızdırılan  görsele göre Honor Play 4 Pro’nun arka kamerası, flash ve 'AI' olarak isimlendirilmiş bir sensörün yanında konumlandırılmış. 40 MP’lik ana kameranın yanına konumlandırılmış 'AI' yazısı, Honor’un LIDAR benzeri bir sensörün kamerada kullanılmış olabileceğinin ipuçlarını da gözler önüne seriyor. Bunun yanı sıra ailenin giriş telefonu olan Honor Play 4 özellikleri de teknik özellikleri TENAA üzerinde listelendi.

Honor Play 4 Pro özellikleri

  • HiSilicon Kirin 820 yonga seti
  • 8 GB RAM
  • 128 GB dâhili depolama alanı
  • 48 MP + 8 MP ikili arka kamera
  • 16 MP + 2 MP ikili ön kamera
  • 4500 mAh batarya
  • 6.57 inç ekran

Honor Play 4 Pro'nun satış fiyatının ise 27,999 Hindistan Rupisi yani vergiler hariç yaklaşık 2.550 TL olduğu söyleniyor.

Honor Play 4 özellikleri

Ailenin başlangıç serisi Honor Play 4’ün TENAA'da ortaya çıkan bilgilerine göre cihaz 6.81 inçlik Full HD+ ekrana sahip olacak. Gücünü 2.0 GHz frekansında çok çekirdekli  MediaTek Dimensity 800 yongasından aldığı düşünülen Honor Play 4 için kesin bir işlemci ismi belirtilmediğinin altını çizmekte de fayda var. 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 6 GB RAM 128 GB dahili depolama alanı ve 8 GB 256 GB şeklinde depolama alanı olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip olacak olan Honor Play 4’in batarya kapasitesi ise 4200 mAh. Kutusundan Android 10 desteği ile çıkacak olan Honor Play 4’ün henüz kaç W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağı ise bilinmiyor.


Honor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılarHonor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılar
Honor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldıHonor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ