Honor Play 4 5G'nin basın görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Honor Play 4 5G'nin basın görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

3 Haziran tarihinde tanıtılması beklenen Honor Play 4'ün üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı resmi tanıtım görselleri şirketin yöneticilerinden bir tanesi tarafından Webio üzerine paylaşıldı. Huawei'in alt şirketi olarak hizmet veren Honor, PLay serisinin iki yeni üyesi olarak karşımıza çıkan Play 4T ve Play 4T Pro'yu tanıttı. Orta seviyede iddialı denilecek düzeyde özellikle ve oldukça bütçe dostu fiyat etiketiyle raflarda yerini almaya hazırlanan modellerden sonra şirket, Play ailesinin bu yıl içerisindeki ana modeli Play 4'ü ve onun Pro seçeneği Play 4 Pro'nun tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Play 4T ailesi ile oldukça benzer bir isme sahip olsa da onlardan bağımsız olan modeller olan Honor Play 4 ve Play 4 Pro, 2018 yılında kullanıcıların karşısına çıkan oyuncu telefonu Honor Play'in devam niteliğine sahip olan modellerden olacaklar ve Play 4T modelleri kadar uygun fiyatlı olmayacaklar.

Resmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatı

Kısa bir süre sonra, 3 Haziran tarihinde lanse edilecek olan Honor Play 4'e dair bugüne kadar pek çok detay karşımıza çıktı. Bugün de söz konusu bu cihazın üç farklı renk seçeneği ve tasarımını gün yüzüne çıkaran tanıtım görselleri şirketin yöneticilerinden biri tarafından Weibo üzerinde paylaşıldı. Siyah, mavi ve pembe ya da lila olmak üzere üç farklı gradyan renk seçeneğini görmüş olduğunuz bu akıllı cihaz, dikdörtgen biçiminde bir haznenin için dik olarak sıralandırılmış dört tane arka kamera sensörü ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Bunların yanı sıra aynı zamanda Play 4, geçtiğimiz günlerde Çinli sertifikasyon kurumu Tenaa'nın web sitesinde TNNG-AN00 model numarası ile listede yerini almıştı. Söz konusu bu akıllı cihazın TENAA üzerinde ortaya çıkan teknik özellikler ise şu şekilde; Play 4, 6.81 inç genişliğinde ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde LCD bir ekran üzerine kurulan bu cihaz, 4,6 ve 8 GB'lık üç farklı RAM seçeneği  ile 64,128 ve 256 GB'lık üç farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle kullanıcılar tarafından beğeni kazanmaya hazırlanıyor. 

Heyecanla beklenen bu cihazın dörtlü arka kurulumunda 64 MP'lik ana kamera, 8 MP'lik ikincil kamera ve makro ile derinlik sensörleri oldukları düşünülen 2 MP'lik ili ek sensörde cihazda yerini alıyor. Cihazın güç kısmında ise karşımıza 4.200 mAh'lık bir batarya çıkıyor. Bunlara ek olarak ise kayıtlarda cihazın işlemcisi gibi önemli noktalara dair net bilgiler mevcut değildir. Cihazın daha gelişmiş ve daha yüksek fiyatlı versiyonu olan Honor Play 4 Pro'nun ise Kirin 990 5G yonga setine sahip olması bekleniyor.


Honor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli olduHonor Play 4 Pro'nun bazı özellikleri belli oldu
Honor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılarHonor Play 4 Pro'n un işlemcisine yönelik sızıntılar
Honor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldıHonor Play 4A'nın bazı özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ