Honor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdı - Haberler - indir.com

Honor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 22:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üreticisi Honor geride bıraktığımız Kasım ayında, V30 serisi akıllı cep telefonu ile beraber MagicWatch 2 adlı yeni akıllı saatinin de tanıtımını gerçekleştirmişti. Tüketici tarafından büyük ilgi ile karşılanan MagicWatch 2'nin ilk partisi adeta bir dakika içerisinde tükendi. Şu an için sadece Çin'de satışa sunuşan Honor MagicWatch 2, tüketicinin dikkatini çekmeyi başaran ürünler arasında yer alıyor. Honor daha önce ürettiği akıllı saat modeli ile de son derece popüler olduğu için MagicWatch 2 ile yaşanan bu durum açıkçası pek de sürpriz olmadı. Resmi kaynaklardan elde edilen bilgilere göre söz konusu akıllı cihaz sadece bir dakika içerisinde 10.000 adet sattı. 

Tahminlere göre MagicWatch 2'nin ilk partisi 10.000 adet ile sınırlıydı. Ürünün ilk partisi satışı sunulmasının üzerinden 1 dakika geçmesi ile tükendi. Öyle ki tüketiciler cihazın sunulmasını kapıda bekliyorlarmış. MagicWatch 2'yi sayın almak isteyen diğer kullanıcıların 7 Ocak tarihine kadar beklemeleri gerekecek. Çünkü MagicWatch 2 adlı akıllı saatin ikinci parti satışları o tarihte başlayacak. 

MagicWatch 2'nin 14 gün pil ömrü var

Gücünü Kirin A1'den alan MagicWatch 2, 1.39 AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Söz konusu akıllı saatte 15 farklı egzersiz modu bulunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Honor'un akıllı saati kalp atış hızını ölçme özelliğine de sahiptir. 

MagicWatch 2'nin 5 ATM suya dayanıklı olma özelliği ile 50 metreye kadar dalış yapma imkanı sunuyor. Söz konusu bu akıllı saatin Bluetooth üzerinden telefon konuşmasına olanak tanıması da kullanıcıların dikkatini çekiyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda cihazın 14 gün olan pil ömrü de oldukça dikkat çeken özellikler arasında yerini aldı. Hem tasarım olarak hem de özellikleri itibariyle kullanıcılar tarafından beğenilmiş olan MagicWatch 2'nin sadece 1 dakika içerisinde 10.000 adet satmış olması şirket adına oldukça mutlu edici bir durumdur. 

 





PAYLAŞ