Honor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandı - Haberler - indir.com

Honor MagicWatch 2 akıllı saat iki yeni özellik kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Honor MagicWatch 2 adlı akıllı saat modeli için iki sevindirici haber geldi. Şirket bu kaliteli iki modele önemli özellikler eklediğinin bilgisini verdi. Ülkemizde iki farklı versiyon halinde yer alan Honor MagicWatch 2 adlı akıllı saat için Honor Türkiye'den sevindirici bir haber geldi. Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre saate özellikle aktif bir yaşam yükleyen ve spor dünyasını yakından takip etmek isteyenlerin dikkatini çekecek olan SpO2 takibi, kanın oksijen yoğunluğunu gösteriyor. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan bu akıllı saatte bu özellik spor yaparken doku ve hücrelere ne kadar oranda oksijen sağlandığı ortaya çıkarılıyor. Şirket söz konusu bu özellik için; "MagicWatch 2 ile spor yaparken kandaki oksijen seviyesini takip ederek vücudunuzun antrenmanlara ya da yüksek irtifaya ne kadar uyum sağladığını gözlemleyebiliyorsunuz" diyor.

Huawei Sağlık uygulaması üzerinden aktif hale getirebilen periyot takibi ile beraber kullanıcılar periyot takibi döngüsü takibi ve belirtileri, periyot tahminleri, menstrüel döngü verileri ve ortalama doğurganlık günleri gibi kadınlar içinde önem arz eden bilgilere rahatlıkla ulaşılabiliyor. Huawei Sağlık uygulaması üzerinden erişim sağlanan ve kısa süre içerisinde Türkiye'de de kullanılabilecek tüm bu bilgilerin yanı sıra tahmini periyot günü de bildirimle bir kaç gün öncesinde kullanıcıya iletilebiliyor. 

Honor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdıHonor MagicWatch 2 satış süresi rekoru kırdı

Honor MagicWatch 2 akıllı saat hakkında bilinmesi gerekenler

42 mm versiyonda 1,2 inç 390×390 piksel AMOLED ekran özelliğine sahip olan Honor MagicWatch 2, 46 mm versiyon ise 1,4 inç 454×454 piksel bir AMOLED ekran ile kullanıcılara sunuluyor. Genel olarak temel aldığı Huawei Watch GT 2 ile benzer olarak gücünü Kirin A1 işlemci sisteminden alan bu saatin, 4 GB'lık kadar dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın 4GB'lık dahili depolama alanının 2 GB'lık kısmında 500'e yakın şarkı depolanabiliyor. Gelişmiş Bluetooth bağlantısı özelliği ile beraber telefondan 150 metre uzakta dahi telefon görüşmesi yapılmasına izin veren ürün, nabız başta olmak üzere her kalemde aktivite takibi yapmak konusunda başarılı bir performans sergiliyor. Bununla beraber cihaz su altında rahatlıkla kullanılabilir bir donanıma sahiptir.

Bu özelliklere ek olarak aynı zamanda uyku takibi özelliğine de sahip olan Honor MagicWatch 2, paslanmaz çelik gövdesinde GPS donanımı da taşıyor. Şirket tarafından tam 14 günlük bir pil ömrü bilgisi verilen bu akıllı saatin, normal kullanımda ise 2 hafta görev yapabiliyor olması da kullanıcıların dikkatini çekecek gibi görünüyor. Hem tasarımı hem de kullanıcılara sunduğu özelliklerle oldukça ilgi görecek gibi gözüken Honor MagicWatch 2 hakkında gelecek günlerde daha fazla detay elde edileceği düşünülüyor. 

 



PAYLAŞ