Honor MagicBook 14 SE'yi tanıttı - Haberler - indir.com

Honor MagicBook 14 SE'yi tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-13 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uygun fiyatlı teknoloji ürünleri ile kullanıcıların bir hayli beğenisini kazandığı isim Honor, yeni dizüstü bilgisayar modeli olan Honor MagicBook 14 SE modelini tanıttı. Bu yeni bilgisayar modeli sahip olduğu uygun fiyatı ile piyasada dikkat çekmesi bekleniyor. Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin alt markası olan Honor, yeni dizüstü bilgisayar modeli MagicBook 14 SE modelini geçtiğimiz saatler içerisinde resmi olarak duyurdu. MagicBook 14 Ryzen Edition serisinin bir üyesi olarak gözüken bu yeni model sahip olduğu özellikler ile de dikkat çekiyor. MagicBook 14 SE, MagicBook 14 ile tasarım noktasında bir hayli benzerlik gösteren cihaz, fiyat noktasında da fark yaratmayı başarıyor. Gelin şimdi tanıtılan bu yeni ürünün donanım özellikleri neler detaylara geçelim.

Honor MagicBook 14 SE resmi olarak tanıtıldı

Apple, iPhone 12 kamera sorunu için çözüm arıyorApple, iPhone 12 kamera sorunu için çözüm arıyor

Honor MagicBook 14 SE modelinin işlemci gücü tarafında AMD’nin 12 nm üretim sürecine sahip Ryzen 5 3500 U işlemcisi yer alıyor. Yonga seti Zen+ mimarisine sahip olurken, ekran kartı tarafında ise Radeon RX Vega 8 grafik kartı entegre bir şekilde modelle geliyor. Diğer yandan yapılandırma seçeneklerine de sahip olan modelde DDR çift kanallı bellek ile PCle NVMe SSD depolama birimi bulunuyor. Aradaki farkın ise önceki modelde 512 GB olan depolamanın bu modelde 256 GB olması diyebiliriz. Diğer yandan bilgisayarda 8 GB’lık bir RAM’de bulunuyor.

Pil ömrü tarafında Honor MagicBook 14 SE’nin 56 Wsa’lik büyük bir pil ile geldiğini ve 9.5 saat boyunca 1080p video oynatma iddiasının olduğunu belirtelim. Bunun haricinde 10 saatlik ofis performansı vadeden bu yeni model hızlı şarj özelliği ile yarım saat içinde %46’lık bir pil dolum oranı vadediyor. Isı dağıtımı noktasında MagicBook 14 SE dikkatleri çekiyor. Yüksek yoğunluklu fan kanatlarına sahip olan model iyi bir ısı dağılım kapasitesi sunuyor. Honor’un nitekim uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar modeli olarak karşımıza çıkan Honor MagicBook 14 SE, 3299 yuanlık bir fiyat etiketi ile satışta olacak. Modeli şuan için ülkemiz pazarında satışta olup olmayacağı belli olmuş değil. İlerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.


WeChat yasağı iPhone satışlarına büyük darbe vurabilirWeChat yasağı iPhone satışlarına büyük darbe vurabilir
iPhone 12 performans beklentilerini karşılaycakiPhone 12 performans beklentilerini karşılaycak

PAYLAŞ