Honor Magic3 için yeni bir video yayımladı - Haberler - indir.com

Honor Magic3 için yeni bir video yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-21 11:00:09
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce Huawei’den ayrılan Honor yeni amiral gemisi Honor Magic3 için yeni bir video yayımladı.

Honor’un dikkatleri üzerine çeken yeni amiral gemisi modeli Magic3 ile ilgili detaylar netleşiyor. Bu modelle amiral gemisi segmentindeki rekabete girmeye hazırlanan şirket dün Magic3 modelinin bazı özelliklerini gösteren yeni bir tanıtım videosu yayımladı.

Google yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyurulduGoogle yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde benzer bir videoyla karşımıza çıkan şirket Magic3 modelinin ön tarafını göstermişti. Dün yeni bir video yayımlayan şirket, şimdi de Magic3’ün arka tarafına dair yeni detaylar paylaştı. Kamera tasarımında net bir şekilde görüldüğü video sayesinde Magic3 modelinin tasarım detayları yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Honor Magic3 modelinin tasarım detayları belli oluyor

Bir süredir gözlerin üzerinde olduğu Magic3 modeli, yakında tanıtılacak. Bugüne dek uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle anılan şirket amiral gemisi bir modelle öne çıkmak istiyor.

Honor ve Huawei tamamen ayrıldı

Paylaşılan videoda görüldüğü üzere Magic3 modeli 2.5D kavisli ekran tasarımına sahip olacak. Bunun yanı sıra amiral gemisi gelilmiş ToF 3D (uçuş süresi kamerası) teknolojisine sahip olacak. Honor bu teknolojiyle kullanıcılarına yüz tanıma konusunda daha iyi bir deneyim sunmak istiyor. Şirketin bu noktada Huawei P40 Pro ve Mate 40 Pro modellerinden ilham aldığını söylemek yanlış olmaz. Delikli ekran ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Magic3 çift ön kameraya sahip olacak.

Yayımlanan videodan da anlaşıldığı üzere Honor Magic3, dikkat çekebilecek kamera kurulumuna sahip olacak. Ancak cihazın kamera özellikleri ve sayıları henüz belli olmadı. Honor’un bu noktada biraz gizem yaratarak ilgiyi telefonun üzerinde tutmayı hedeflediğini de söyleyebiliriz. Aynı stratejiyi daha önce PlayStation modellerinde de görmüştük.

Honor Magic3 akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atacak

Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan Honor Magic3 piyasada bir ilki başaracak. Qualcomm üretimi Snapdragon 888+ yonga setine sahip olacak olan Honor Magic3 rakiplerine göre yüzde 20 daha fazla performansa sahip olacak.

Depolama kapasitesi ve RAM’i gibi donanımsal özellikleri henüz ortaya çıkamayan Honor Magic3’ün tasarımına bakarak cihazın rakiplerinin gerisinde olmayacağını söylemek mümkün. Yakında tanıtılacak olan amiral gemisi 12 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan lasnmanla kullanıcıların karşısına çıkacak.

 


Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttıHonor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı
Honor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHonor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Honor Magic 3 Official Teaser #2


PAYLAŞ