Honor Magic 3'ün tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Honor Magic 3'ün tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

Bir süredir yeni telefon modelleriyle gündeme gelen Honor’un Magic 3 ve yeni tablet modeli Honor V7’nin tanıtım tarihi belli oldu.

Huawei çatısı altından ayrıldıktan sonra akıllı telefon pazarındaki rakiplerine göre biraz pasif kalan Honor görünüşe göre arayı kapatmak istiyor. Önümüzdeki günlerde amiral gemisi bir model tanıtmak için hazırlanan şirketin Honor Magic 3 modeli ve Honor V7 modellerini tanıtacağı tarih sızdırıldı.

Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttıHonor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı

Geçtiğimiz ay X20 SE modelini sessiz sedasız bir şekilde piyasaya süren Honor yeni bir etkinlik düzenlemek için hazırlanıyor. TechnoAnkit1 adlı bir Twitter kullanıcısının paylaşımına göre Çinli teknoloji şirketi etkinliği 12 Ağustos’ta düzenlenecek.

Şirketin etkinlikte Magic 3 ve Honor V7’yi tanıtması bekleniyor.

Honor Magic 3 özellikleri

Gücünü Snapdragon 888 Plus yonga setinden alacak olan Honor Magic 3 kullanıcılarına yüksek performans vadediyor. Ayrıca aktarılan bilgilere göre serinin Pro modeli de aynı yonga setinden güç alacak. 

Google yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyuruldu

2772 x 1344 piksel çözünürlüğe sahip, 6.76 inç boyutunda, QHD Plus AMOLED panelle kullanıcılarına merhaba diyecek olan Honor Magic 3 120Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak. Ayrıca cihazın HDR10 Plus sertifikası da bulunuyor. 8 ve 12 GB RAM ile 128, 256 ve 512 GB depolama alanına sahip olan üç farklı varyanta sahip olacak olan Honor Magic 3 66W kablolu, 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh bataryaya sahip olacak.

Honor V7 Pro özellikleri

Tablet pazarında da kendini kanıtlamak isteyen şirket yakında yeni tablet modelini kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Honor V7 Pro  ise gücünü MediaTek Deminsty 1300T yonga setinden alıyor. 6nm teknolojisi ile üretilen işlemcide ARM Cortex-A78 çekirdek yer veriliyor. Henüz tanıtılmamış Deminsty 1300T işlemcinin teknik özellikleri bilinmemekle birlikte V7 hakkında bilinenler de şimdilik bu kadar.


Honor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHonor X20 SE tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Honor Magic3 için yeni bir video yayımladıHonor Magic3 için yeni bir video yayımladı

PAYLAŞ