Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı  - Haberler - indir.com

Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-20 17:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun zamandan beri gündemde yer alan Honour Magic 3 için önemli bir sızıntı yaşandı ve yeni model tüm özellikleri ile açığa çıktı.

Honor tarafından geliştirilmesi devam eden Honor Magic 3 modeli için teknik özellik tablosu sızdırıldı. Sızdırılan tabloda 2 ya da 3 farklı modelden oluşması beklenen Honor Magic 3 serisinde kullanılacak donanımlar ve ek özellikler yer aldı. Yash Raj (@hereYashRaj) tarafından Twitter'da paylaşılan tabloya göre Honor Magic 3’te yer alacak pek çok özellik şimdiden açığa çıkmış durumda. 

Honor Magic 3 özellikleri neler?

Yapılan sızıntıya göre yeni çıkacak Honor Magic 3 modelinde 6,76 inç QHD+ AMOLED ekran kullanılacak. Özel Gorilla Glass teknolojisi ile korunacak olan ekran, böylece daha iyi bir deneyim ve dayanıklılık sunacak.

Cihaz sürpriz bir şekilde Android 11 işletim sistemini kullanacak. Ancak kısa süre içerisinde güncelleme ile Android 12'ye yükseltilecek. Arka tarafta çift kamera sistemine sahip olan telefon 5G desteği de sunuyor. 66W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli bir pile sahip olacak. Telefonun kutusunda ise 50W şarj cihazı bulunmuyor. Bu nedenle mevcut kutu içeriği ile birlikte kullanıcıların 66W hızlı şarj desteği alması mümkün görünmüyor. Daha hızlı bir şekilde şarj etmek isteyen kullanıcıların dışarıdan özel aksesuar satın alması gerekebilir. 

Telefon için 4 farklı versiyonunu geliştirildiği görülüyor. Piyasaya çıkacak olan farklı versiyonlar ise şöyle olacak; 

  1. 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı
  2. 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı
  3. 12 GB RAM + 128 GB depolama alanı
  4. 12 GB RAM + 512 GB depolama alanı

RAM ve depolama alanı konusunda kullanıcılara farklı versiyonlar ile seçenek sunmayı başaran Honor yeni modeli ile bugüne kadar ulaşamadığı bir başarı yakalayabilir. 

12 Ağustos’ta tanıtılacak!

Honor Magic 3 için resmi olarak duyuru yapan şirket, 12 Ağustos tarihinde yeni modeli ya da modelleri tanıtacağını söyledi. Huawei’den ayrılarak kendi başına yoluna devam eden Honor, Android lisansı alarak yeni telefonlarında Google servislerine ve uygulamalarına yer verecek. 12 Ağustos'ta yapılacak tanıtım ile birlikte mevcut özelliklerin ve sızdırmanın doğru olup olmadığı da görülecek. 





PAYLAŞ