Honor Magic 2'nin Resmi Görselleri Yayınlandı - Haberler - indir.com

Honor Magic 2'nin Resmi Görselleri Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor’un yeni Magic 2 modeli hakkında resmi tanıtım görselleri yayınlandı. Cihazın tanıtımına az bir zaman kala modellerin görselleri ile beraber teknik detayları da belli olmuş oldu. Şirket ilk olarak Ağustos ayında bu modeline dair bazı detaylar paylaşmıştı. Honor’un bu yeni cihazında Kirin 980 yonga setinin yer alacağı belli olurken şimdi ise cihazın resmi tasarım detayları belli olmuş oldu. 31 Ekim tarihinde resmi olarak gerçekleşecek etkinliğin hemen öncesinde bu görseller y yayınlandı. Paylaşılan görseller daha önceki sızıntıları doğrulamış oluyor. Oldukça ince çerçeveler ile ön kameranın yerleştirildiğini görüyoruz.

Honor Magic 2 Özellikleri

Sürgülü bir ön kamera sistemine sahip olduğu gözüken bu modelin ayrıca sensör ve ahize hoparlör kısmı da yine aynı bölümde yer alıyor. Bu kızaklı alanın nasıl çalışacağı henüz bilinmezken, Honor’un ilk duyuru döneminde bu mekanizmanın manuel bir çalışma sistemine sahip olduğu görülüyordu. Fakat ilk duyuruda bir prototip modeli görmüştük. Kullanım ve normal işleyişte ise nasıl bir mekanizmanın yer alacağı henüz bilinmiyor. Yeni Honor Magic 2’nin arka yüzeyinde tıpkı Huawei P20 Pro gibi üçlü kamera sistemi ve farkı renk seçeneklerini görüyoruz.

Paylaşılan görseller kırmızıdan pembeye ve maviden açık maviye doğru değişken bir yüzeyli akıllı telefon olacağını görüyoruz. Arka yüzeyde parmak izi tarayıcısı gözükmüyor ve bu durum ise akıllara ekrana entegre olarak geleceği düşüncelerini getiriyor. Donanım özellikleri henüz belli olmazken sızıntılara göre cihazda 6.4 inçlik büyük OLED bir ekran göreceğiz. Kirin 980 işlemcisinin yer alacağı cihaz 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alnına sahip olacak. Modelin tüm resmi detaylı özelliklerini 31 Ekim tarihinde tanıtım ile beraber göreceğiz.





PAYLAŞ