Honor Magic 2 Arayüzü Tamamen Değişti - Haberler - indir.com

Honor Magic 2 Arayüzü Tamamen Değişti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 11:38:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yeni nesil görmeye başladığımız kızaklı yapıya sahip çerçevesiz modellerin en güçlü cihazlarından olan Honor Magic 2 için ilginç bir güncelleme geldi. Gelen bu söz konusu güncelleme ile beraber modelin arayüzü tamamen değişti. Piyasaya baktığımızda Xiaomi Mi Mix 3, Oppo Find X ve Vivo Nes S gibi kızaklı yapıya sahip modelleri görüyoruz. Bunlardan birisi olan Huawei’nin alt markası Honor Magic 2 cihazı kutudan Android Pie işletim sistemine sahip olarak EMUI 9.0 arayüzü ile beraber çıkıyor. Birçok Huawei modelde de gördüğümüz bu arayüz modele yayınlanan 214 MB’lık bir güncelleme ile tamamen değişti ve Magic UI 2.0 arayüzüne sahip oldu.

Honor Magic 2 Arayüz Güncellemesi

Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm DetaylarKızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar

Şirketten gelen açıklamaya göre bu yeni arayüz Magic UI 2.0 sürümü yeni jenerasyon yapay zeka ile uyumlu bir halde geliyor. Bu noktada YoYo dijital asistan ve yeni arayüz yeteneklerine model kavuşmuş oluyor. İfade edilenlere göre EMUI 9.0’dan bu yeni arayüzün çokta farklı olduğu söylenmiyor. Diğer yandan gelen bu güncelleme dosyası içerisinde Magic 2 için Google’ın Kasım 2018 güvenlik yaması da bulunuyor. Bu paket ile beraber Android işletim sisteminde yer alan tüm açıklar kapatılmış oluyor. Honor Magic 2’nin ise resmi olarak ülkemizde de satışa sunulması yakın zamanda bekleniyor.

Cihazın sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak Magic 2 cihazında 7 nm üretim sürecindeki Kirin 980 işlemcisini barındırıyor. Mate 20 Pro kadar performanslı ve güçlü bir model olan Honor Magic 2 cihazı 6 ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip durumdalar. 128 GB ve 256 GB’lık depolama kapasitesine sahip olan cihazda 6.39 inçlik AMOLED bir ekran bulunuyor. Bu ekran ayrıca 2340 x 1080 piksellik bir çözünürlük sunuyor. Ayrıca cihazda 16 + 16 + 24 megapiksellik üçlü kamera sisteminin de yer aldığını belirtelim.


Honor Magic 2'nin özellikleri neler?Honor Magic 2'nin özellikleri neler?
Kızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı YakaladıKızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı Yakaladı

PAYLAŞ