Honor Huawei'yi geçme planları yapıyor - Haberler - indir.com

Honor Huawei'yi geçme planları yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yaşadığı ambargo sebebi ile ABD yazılım ve donanım ürünlerinden faydalanamayan Huawei’nin eski alt markası olan Honor’u sattığını, geçtiğimiz haberlerde aktarmıştık. Yeni yıl yaklaşmışken ise Honor cephesinden iddialı bir modelin geleceği ortaya çıktı. ABD ambargosu ile beraber kendi yazılım ve donanımına yoğunlaşan Huawei, Honor markasını ise Shenzhen Zhixin New Information Technology şirketine satmıştı. Huawei’den ayrılan Honor’un ise akıllı telefon pazarında nasıl bir performans sunacağı ise merak ediliyor. Şirketin özellikle akıllı telefonları noktasında Huawei donanım ve yazılımlarına sahip olduğu biliniyor. Ancak Huawei’den ayrılan şirketin Android yeteneklerine tekrardan sahip olması bekleniyor. Böyle bir durumda ise Honor şirketinin Qualcomm şirketinden Snapdragon işlemciler ve Android cephesinden ise işletim sistemi ile gelmesi bekleniyor.

Bu durumlar Honor’un yeni modeli için henüz ihtimal olurken, şirket 2021 yılı için kendisine 100 milyon akıllı telefon sevkiyat hedefli belirlediği söyleniyor.

iPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğine sahip olabiliriPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğine sahip olabilir

Honor, yeni yılda yeni modeli ile iddialı geliyor

Huawei şirketinin ise 2021 yılı için 60 milyon telefon sevkiyat hedefi olduğu belirtiliyor. Huawei’den ayrılan Honor’un hamleleri ile Honor’u geçmeyi hedeflediğini görüyoruz. Şirketin son sızıntılarına göre Honor V40 adlı yeni bir modelini yakın zamanda göreceğiz. Arka kamera tasarımı bir saate benzeyen söz konusu modelin dörtlü kamera sistemi yer alırken, detayları ise henüz bilinmiyor. Cihazda çift selfie kamerası bulunması beklenirken, cihaza dair diğer detayların henüz belli olmadığını belirtelim.  


Apple iPhone cihazlarının en çok kullanılan modeli değişmediApple iPhone cihazlarının en çok kullanılan modeli değişmedi
Honor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyorHonor V40'ın kamera modülü dikkat çekiyor

PAYLAŞ