Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Honor Earbuds 2 Lite Türkiye'de: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 23:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Honor tarafından yapılan son açıklama ile markanın en son kablosuz kulaklık modellerinden birisi olan Honor Earbuds 2 Lite’nin Türkiye’de satışa çıktığı belirtildi. 

Honor Earbuds 2 Lite Honor'un gelişmiş özellikler ile donattığı en güçlü kablosuz kulaklık modellerinden birisi. Telefon için bugüne kadar çok önemli ve olumlu dönüşler alan şirket, yaptığı yeni açıklama ile birlikte yeni kablosuz kulaklıkların Türkiye'de de satışa çıkarıldığını söyledi. Ses netliği ve gürültü engelleme gibi özellikleri ile dikkat çeken model, artık Türkiye'de de kullanılabilecek.

Honor Earbuds 2 Lite Özellikleri Neler?

Mikro-Elektro-Mekanik Sistemli (MEMS) ve Derin Nöral Ağ algoritması, yeni kablosuz kulaklıklarda en çok dikkat çeken detaylardan birisi. Bu bakımdan kullanıcılar hareket halindeyken dahi yeni kablosuz kulaklıklar ile en net sesleri duyabilecek. Kesintisiz ve yüksek netlikte ses ve video görüşmelerin yapılmasına imkan tanıması kulaklık üstelik bütçe dostu. Mevcut tüm özellikler ise kablosuz kulaklık sektörünün en yeni ve güçlü modellerinden birisinin satışa çıkmasını sağlıyor.

Kablosuz kulaklıkta yer alan üstün ses teknolojisine ek olarak en çok dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise 10 dakikada 4 saate varan bir kullanımın desteklenmesi. 55 mAh gücünde bir bataryaya sahip olan kulaklıklar, kutusundan şarj edilmesi ile birlikte 32 saate kadar kesintisiz ve ek bir güç gerektirmeden kullanım imkanı sunuyor. Hızlı şarj özelliğinin olması, kablosuz kulaklıkların kullanımda daha fazla pratiklik sunuyor. 

Kablosuz kulaklıklar sadece müzik dinlemek ya da görüşmeler için değil oyuncular için de yeni alternatiflerden birisi. Oyun oynandığı durumlarda otomatik bir şekilde düşük gecikme moduna giriş yapan kablosuz kulaklıklar, minimum gecikme sayesinde oyun deneyimini kusursuz hale getirebiliyor. Bluetooth 5.2 ve Honor tarafından geliştirilen özel optimizasyon ile desteklenen kablosuz kulaklıklar, böylece beklentilerin çok daha ötesinde bir performans sunarak kablosuz kulaklıklarda yepyeni bir deneyim fırsatı yaratıyor.

Honor Earbuds 2 Lite teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla da dikkat çekici durumda. Özel ergonomik bir tasarımın tercih edildiği kablosuz kulaklıklar, özel bir çalışma ürünü olarak tanıtıldı. Binlerce kulak şeklinin incelenerek hazırlandığı yeni modeller, böylece farklı kulak yapılarına da uygun bir şekilde kulağı destekliyor. Özellikle diğer modellerde kullanım açısından sorun yaşayan kişiler, yeni kablosuz kulaklığın kulağa uygun yapısı ile daha rahat bir kullanım elde edebilir. 





PAYLAŞ