Honor CEO’su, Magic 3 serisi hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Honor CEO’su, Magic 3 serisi hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 14:00:16
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Honor CEO'su George Zhao, Magic 3 serisi hakkında yapılan eleştirilere karşılık verdi. Zhap, telefonun neden bu kadar yüksek fiyatlı olduğunu açıkladı. 

Kısa bir süre önce Huawei çatısı altından ayrılan Honor, akıllı cep telefon pazarındaki rekabette yerini aldı. Yeniden markalaşma yolunda adım adım ilerleme kat eden ve pazar payını artırmak isteyen şirket, dün gerçekleşen etkinlik ile premium akıllı telefon serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Honor Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro+ adında üç farklı cep telefonu tanıtımı yapan şirket, tanıtmış olduğu telefonların özellikleriyle konuşulduğu kadar fiyatıyla da adından söz ettirdi. Konuyla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt veren şirketin CEO'su, eleştirilere karşılık verdi ve Honor Magic 3 serisini savunan sözler sarf etti.

Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı Honor Magic 3 özellikleri sızdırıldı 

Honor CEO’su: "Telefonlarımızın fiyatını müşterilerimizin beklentilerine göre belirliyoruz"

Dün tanıtımı gerçekleşen Honor Magic 3 serisi, kısa süre içerisinde ilgi odağı olmayı başardı. Her ne kadar söz konusu bu telefonun sahip olduğu özellikler son derece etkileyici olsa da dikkat çeken kısım ise fiyatı oldu. 8GB RAM + 256GB depolama seçeneği ile satışa sunulan telefon, 899 Euro'dan başlıyor. Hem Android hem de iOS kısmındaki rakiplerine göre yüksek fiyat etiketine sahip olan telefon eleştiri oklarını üzerine çekti. 

Yüksek fiyat etiketine sahip olmasının sebebini merak eden basın ekipleri, etkinliğin hemen ardından şirketin CEO'suna  cihazın neden bu kadar yüksek fiyatlı olduğunu sorgulamaya başladı. Etkinlik içerisinde üstün malzeme kalitesinin altını çizen şirketin CEO'su George Zhao, “Fiyatlandırma yaparken Honor’un hedef kitlesini ve onların yüksek kaliteli ürünlere yönelik taleplerini dikkate aldık.” ifadelerini kullandı. Telefonun rakiplerine kıyasla önde olan teknik özellikleri ise şu şekilde:

HONOR Magic 3 teknik özellikleri

Ekran: 6,76 inç büyüklüğünde OLED, 120 Hz, 1344p çözünürlük

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888

RAM: 8 GB

Depolama: 256 GB

Ön Kamera: 13 MP

Arka Kamera: 50 MP + 13 MP + 64 MP

Batarya: 66 watt hızlı şarj destekli 4.600 mAh

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda içerisinde daha net bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Honor Magic 3'ün tanıtım tarihi belli olduHonor Magic 3'ün tanıtım tarihi belli oldu
Honor Magic 3 için tarih verildiHonor Magic 3 için tarih verildi
Honor Magic 3'ün AnTuTu puanı hayal kırıklığı yarattıHonor Magic 3'ün AnTuTu puanı hayal kırıklığı yarattı

PAYLAŞ