Honor Band 6 Türkiye Pazarına gelmeye hazır - Haberler - indir.com

Honor Band 6 Türkiye Pazarına gelmeye hazır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-17 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çatı şirket Huawei ile bir bağlantısı kalmayan Honor tarafından Honor Band 6 akıllı saat serisi Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirketten yapılan resmi açıklamalara göre Honor Band 6, çok yakın bir zamanda Türkiye pazarındaki yerini alacak. Ancak henüz şirket tarafından özel bir tarih veya Türkiye fiyatı belirlenmiş değil. Akıllık bileklik olarak bilinse de, bileklikten çok daha öte bir akıllı saat deneyimi sunmak adına tasarlanan Band 6 modeli sağlık, egzersiz, stres ve uyku takibi gibi özelliklerin haricinde hafif ve şık bir tasarıma sahip olması ile beraber de dikkat çekiyor.

1.47 inç büyüklüğünde 194x368 piksel çözünürlüklü AMOLED bir ekrana sahip olan Band 6, şirkete göre bir önceki nesil modele göre yüzde 148 daha fazla ekran alanı sunabiliyor. Parmak izi bırakmayan kavisli cam ekrana sahip olan Band 6, ikonik ve şık bir görünüme sahip diyebiliriz.

Apple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdiApple analisti çentiksiz iPhone için tarih verdi

Honor Band 6 yakında Türkiye pazarında

Silikon kauçuk kayışları ile rahat bir kullanıma da sahip olan modelin farklı görünüm seçeneklerinin olacağını belirtelim. Bu noktada Meteor Siyahı, Kumtaşı Grisi ve Mercan Pembesi renkleri ile kullanıcılarla buluşacak olan bu akıllı bileklik, birçok sağlık takibi özelliği ile de dikkat çekiyor. Bu akıllı bileklik, SpO2 takibi sayesinde kullanıcının kandaki oksijen seviyesini ölçebilmek ve solunum ile alakalı uyarı verebilecek.

Diğer yandan optik kalp ritim sensörü ve hassas, yapay zeka algoritması ile 7/24 nabız takibi yaparak anormal durumda kullanıcıya haber verebilecek. Kalp ritmindeki değişimleri de algılayabilen Honor Band 6, bu sayede kullanıcının gün içindeki stres seviyesini belirleyip rahatlayıcı nefes egzersizleri sunabilecek. Derin uyku, hafif uyku, REM uykusu ve uyanık geçen süre gibi farklı bilgiler de verebilecek olan Band 6, uyku kalitesini ölçebilecek.


Google Asistan kayıp iPhone cihazları bulabilecekGoogle Asistan kayıp iPhone cihazları bulabilecek
iPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldiiPhone 13 Mini'den ilk sızıntılar geldi

PAYLAŞ