Honor Band 6 iddialı bir şekilde geliyor - Haberler - indir.com

Honor Band 6 iddialı bir şekilde geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-23 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Birkaç ay öncesinde Huawei bünyesinden ayrılan Honor, akıllı saat modellerini genişletiyor. Şirket tam ekran özelliğine sahip olan Honor Band 6’yı satışa sundu.

Huawei bünyesinden ayrıldıktan sonra ABD’li şirketlerle lisans anlaşmasını yenileme hakkı kazanan Honor, akıllı telefon piyasasında güç kazanmayı hedefliyor. CES 2021 kapsamında Honor Band 6’yı ilk kez sergileyen şirket yeni akıllı saat modelini bugün satışa sundu. Fuarda beğeniyle karşılanan Honor Band 6’nın özelliklerine göre oldukça rekabetçi bir fiyat etiketine sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bugün itibariyle raflardaki yerini alan Honor Band 6 seçilmiş pazarlarda 35 dolar fiyat etiketine sahip. Bazı ülkelerde akıllı saatini satışa çıkaran şirket Honor Band 6’nın global lansmanı için hazırlıklara da başladı.

Qualcomm ve Honor yeniden anlaştıQualcomm ve Honor yeniden anlaştı

Yeni akıllı saatin global lansmanı hakkında Honor Global dün bir tweet paylaştı. Şirket bu paylaşımında Honor Band 6’nın bir görseliyle birlikte “BÜYÜK Bir Şey Geliyor” notunu düştü. Honor Band 6’nın global lansman tarihi henüz belli olmasa da, şirketin yaptığı bu paylaşım global lansmanın yakın olduğunu düşündürüyor.

Honor Band 6 özellikleri

194 x 368 piksel ve 2.5D çözünürlük sunan Honor Band 6 1.47 inçlik dikdörtgen AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan Honor Band 6’nın sol tarafında ince bir şirket logosu ve sağ tarafında ise kırmızı güç tuşu yer alıyor.

Snapdragon 888 işlemci sistemli Honor telefon geliyor

Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine Honor Band 6 ne yazık ki GPS desteği sunmuyor. Bununla birlikte Honor Band 6, ivmeölçer, jiroskop, optik kalp atış hızı sensörü ve SpO2 (kandaki oksijen seviyesini ölçer) sensörü gibi gerekli tüm sensörlere ev sahipliği yapıyor.

Ayrıca yeni akıllı saatte 10 farklı spor modu da bulunmakta. Ek olarak Honor Band 6, uyku izleme ve adet döngüsü takip etme gibi ek özellikler de sunuyor.  5 ATM su direncine sahip olduğunu Honor Band 6 14 güne kadar pil ömrü ve manyetik şarjı desteği de sunuyor.


Honor'dan Google açıklamasıHonor'dan Google açıklaması
Honor'un yeni telefonu Qualcomm'dan güç alacakHonor'un yeni telefonu Qualcomm'dan güç alacak

PAYLAŞ