Honor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldi - Haberler - indir.com

Honor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 09:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Vodofone kullanıcılarına Honor'dan sevindirecek bir haber geldi. Akıllı cihaz üreticisi Honor ve Vodofone'un iş birliği sayesinde düzenlenen yeni kampanya kapsamında HONOR 8X, HONOR 8C ve HONOR 8S adlı akıllı cihazlar özel fiyatlar ve satın alacak kişilere özel vade fırsatları ile Ağustos ayı itibariyle Vodofone mağazalarında yerini alacak. Uygun fiyatlı ve kaliteli telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılar çok yakın zamanda Vodofone mağazalarına giderek Honor markalı akıllı cihazlardan birini özel fiyatlar ile satın alabilirler. 

Teknolojik ürünler üreterek gençlerin beklentisini karşılamaya yönelik hareket eden  Huawei Technologies şirketi bünyesinde kesintisiz Ar-Ge çalışmaları ile gelişim sağlayan HONOR  şirketi, Çin'de 30 Temmuz günü satışa sunulacak olan HONOR 9x akıllı cep telefonların raflarda yerini aldığı ilk gününde dahi 300 bin adet sayışının gerçekleştirdiğini bildirdi. Tmall, JD ve Suning gibi online mağazalarda satışı başlayan satışlarda ise sadece 2 dakika içerisinde 200 milyon Çin Yuanı yani 170 milyon TL barıjının aşıldığının da bilgisi verildi. HONOR 8x adlı akıllı cihazın geçtiğimiz yıl elde ettiği rekoru ikiye katlamayı başaran bu yeni akıllı cihaz modeli, bu başarının yanı sıra aynı zamanda X serisi aygıtların tüm zamanlarında rekorunu kırmış gibi gözüküyor. 

HONOR, Vodofone mağazalarında yerini alacak

Teknoloji dünyasının yenilikçi ve başarılı isimlerinden HONOR şirketi tarafından üretilen bazı akıllı cihazlar Vodofone mağazalarında yerini alacak. Vodofone ve HONOR arasında gerçekleştirilen bu anlaşma kapsamında HONOR 8X, HONOR 8C ve HONOR 8S modelli akıllı cihazlar Vodofone operatörüne sahip olan kullanıcılar için avantajlı fiyatlardan sunulacak ve satın alma seçenekleri ile beraber yeni akıllı telefonlarına da kavuşacaklar. Kampanya kapsamında yer alan HONOR 8C ve HONOR 8S adlı akıllı cihazlar Türkiye'nin dört bir yanında Vodofone mağazalarında satışa sunulurken HONOR 8X adlı akıllı cihaz Vodofone'un online satış mağazasında özel bir kampanya kapsamında satışa sunulacak. 

Sahip oldukları akıllı cep telefonları uygun fiyatlı ve güçlü performans özelliklerine sahip yeni bir model ile değiştirmek isteyen Vodofone aboneleri, HONOR 8S adlı akıllı cep telefonu 12 aylık bir sözleşme gerçekleştirerek 125 TL avantajlı fiyattan sahip olabilecekler. HONOR 8C adlı akıllı cihaza Vodofone abonelerine özel yine 12 aylık bir sözleşme ile ayda 155 TL fiyatla yeni taliplerine sunulacak. Vodofone şirketinin online mağazasında özel olarak satışa sunulacak olan HONOR 8X ise ayda sadece 200 TL taksit ile beraber 12 aylık bir vade ile tüketicilere sunulacak. 

Akıllı cep telefonu üretimi ile ilgilenen şirketler zaman zaman kullanıcıları mutlu etmek adına çeşitli kampanya kapsamında kendi akıllı cihazlarını çok daha uygun fiyatlara kullanıcılara sunuyor. Bunlardan biri de HONOR şirketi oldu. Vodofone ile beraber anlaşma yaparak özel bir kampanyaya imza atan HONOR, HONOR 8X, HONOR 8C ve HONOR 8S adlı akıllı cihazları kullanıcılara çok uygun fiyatlar ile sunuyor. Telefonunu yenilemek isteyen Vodofone aboneleri bu fırsattan kolaylıkla faydalanabilirler. 





PAYLAŞ