Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı - Haberler - indir.com

Honor, AirPods Pro rakibi kulaklığı Earbuds 2 SE'yi tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 15:00:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Honor, Apple tarafından piyasaya sunulan Airpods Pro modellerine rakip olabilecek yeni kulaklıklarını tanıttı. Yeni kulaklıklar Earbuds 2 SE olarak adlandırıldı. 

Son dönemlerin hareketli markalarından bir tanesi olan Honor, yaptığı yeni hamle ile piyasaya oldukça güçlü bir model sunmayı başardı. 32 saate varan kullanım ömrü ile ilk bakışta dikkat çeken kablosuz kulaklıklar resmen duyulurken, satış süreci ile ilgili de detaylar paylaşıldı.

Google yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyurulduGoogle yüklü satışa sunulacak Honor 50 serisi duyuruldu

Earbuds 2 SE özellikleri neler?

Earbuds 2 SE için yapılan tanıtımlarda cihazın uzun pil ömrü ve gürültü engelleme gibi üst düzey özelliklerinin olması, kullanıcılar tarafından da ilgiyle karşılandı. Honor 50 akıllı telefon serisi ile birlikte tanıtımı gerçekleştirilen kablosuz kulaklıklar, tüm Android işletim sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Bluetooth 5.2 özelliği sayesinde sorunsuz bir bağlantı ve hızlı aktarım imkânına sahip olan kulaklıklarda üstelik çift mikrofon desteği bulunuyor. Kullanımda daha iyi bir deneyim sunulabilmesi adına pek çok özelliğin göz önünde bulundurulduğu kulaklık, şeffaf mod gibi farklı özellikleri destekliyor.

Kulaklıkların aktif gürültü engelleme özelliğinin kapatılması halinde 10 saate kadar kesintisiz bir müzik imkanı sunan kablosuz kulaklıklarda, şarj kutusundan şarj edilerek 32 saate kadar bu süre uzatabiliyor. Bu bakımdan piyasadaki mevcut kablosuz kulaklıklar arasında pil ömrü ile en iddialı modellerden bir tanesi olmayı başaran Earbuds 2 SE, tüm bu avantajlarına ek olarak hızlı şarj desteğine de sahip. Kullanıcılar 10 dakika şarj ettikleri kablosuz kulaklıkları 4 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanabiliyor. Böylece acil durumlarda dahi herhangi bir sorun yaşanmadan hızlı bir şarj desteği ile kablosuz kulaklıkların kullanımına devam edilebilmesi mümkün. 

Earbuds 2 SE fiyatı ne kadar?

Earbuds 2 SE için tanıtımda detaylı olarak fiyat bilgisi de paylaşıldı. Buna göre 73 dolar etiket fiyatı ile piyasaya sunulacak olan kablosuz kulaklıklar, siyah ya da beyaz olarak tercih edilebilecek. Ön sipariş süreci başlayan kulaklıklar 25 Haziran tarihi itibariyle resmi satışlara başlayacak ve teslimatlar yapılacak. Honor hem Honor 50 serisi hem de yeni kulaklıklarıyla piyasada ciddi bir atılım yapmayı hedefliyor.



PAYLAŞ