Honor 9x ve 9x Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Honor 9x ve 9x Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-23 15:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bildiğiniz gibi Honor, Huawei’nin yan bir markası olarak piyasaya giriş yapmıştı. Pazarda kısa süre içerisinde adından söz ettirmeyi başaran Honor’un 9X ve 9X Pro modellerinin ne zaman geleceği de uzun zamandır merak konusuydu. Gün itibariyle Honor, yeni cihaz serisini kullanıcılarına tanıttı. Honor 9X ve9X Pro modelleri arasında benzerlik kullanıcılar açısından eleştiri alabilecek olan bir özellik olsa da, cihazların uygun fiyattı ve donanım özellikleri bu sorunu geride bırakabilir gibi duruyor. 

Pazara giriş yaptığından beri uygun fiyatlı akıllı telefon pazarında güçlenmeye başlayan Honor’un yeni 9X 9X Pro akıllı telefonlarının ikisi de 7nm’lik Kirin 810 işlemciyle destekleniyor. Honor’un bu modellerde tercih etmiş olduğu kamera tasarımı ise oldukça dikkat çekici. 9X ve 9X Pro’nun kamerası alıştığımız gibi ekranın üst kısmında yer almak yerine açılabilir kamera tasarımına sahip. Honor bu sayede cihazlarında daha geniş bir ekran elde etmesi de hem telefonun kullanımını rahatlatıyor hem de bir tasarım estetiği sunuyor. 

Yeni Honor Pad 5 Tabletler Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriYeni Honor Pad 5 Tabletler Tanıtıldı! İşte Özellikleri

48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı

Uygun fiyatlı akıllı telefon sektöründeki yerini her geçen gün genişletmeyi başaran Honor'un 9X ve 9X Pro modellerinin her ikiside 7 nm'lik Kirin 810 işlemciden güç alıyor. Ekranında kamera bulunmayan modeller, açılabilir bir ön kamera sistemine sahip ve bu da telefonlara daha geniş bir ekran imkanı sağlıyor. Farklı renk seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla Honor'un yeni akıllı telefon modelleri, adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor. 

Honor 9X ve 9X Pro Teknik Özellikleri 

Uygun fiyatına rağmen teknik özellikleri açısından oldukça başarılı olan Honor 9X ve 9X Pro 6.59 inç ekrana sahip. Her iki cihazda da parmak okuyucu sensör telefonun yan kısmına konumlandırılmış. Honor yeni cihazıyla kullanıcılara orta boyutta bir ekranı en iyi şekilde kullanabilme imkanı tanımayı hedeflemiş gibi duruyor. Tasarım açısından oldukça güçlü olan cihazlar kamera çözünürlüğüyle de ön plana çıkıyor. Uygun fiyatına rağmen kamera olarak pazarın gerisinde kalmadan kullanıcılara yüksek çözünürlükle cihazlar sunan Honor, 9X ve 9X Pro modellerinde iki arka kamera bulunuyor. 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ana kamera f/1.8 diyaframa sahip. Hemen altında ise ana kamerayı destekleyen 2 Megapiksel’lik derinlik sensörü yer alıyor. Cihazların ön kamerası ise açılabilir hareketli yapıya ve 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. 

Uygun Fiyatlı Honor A8 Ortaya Çıktı

Orta düzey bir akıllı telefon için son derece yeterli özelliklere sahip olan Honor’un 9X modelinde 4GM ve 6GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ve 64GB ile 128GB arasında dahili hafıza desteği bulunurken, Honor 9X PRo’da ise 8GB RAM ve 128GB ile 256GB arasında dahili depolama seçeneği tercih edilmiş.  Bunlara ek olarak her iki cihazında EMUI 9.1.1.1 Andorid Pie desteğine sahip. Batarya açısından da oldukça güçlü olan Honor 9X ve 9X Pro, 4.000 mAH’lık batarya kapasitesiyle kullanıcılarına uzun süre kesintisiz bir kullanım imkanı tanıyor. 

Honor 9X ve 9X Pro fiyatları 

Sektöre uygun fiyat garantisiyle giriş yapan Honor’un 9X modelinin 4GB RAM 64 GB dahili hafıza desteğine sahip olan modeli 203 dolar yani 1.150 TL fiyat etiketine, 6GB RAM 128GB dahili hafıza desteğine sahip olan modeli ise 232 dolar yeni 1.320 TL fiyat etiketine sahip. 

Yeni Honor 10 GT Modeli Duyuruldu

Honor 9X Pro ise daha yüksek 8GB’lık RAM ve 128GB’lık hafıza desteğine sahip olan modeliyle 319 dolar, yani 1.815 TL fiyat etiketine sahip olurken, serinin en yüksek özelliklere sahip olan 8GB RAM ve 256GB hafıza desteğine sahip olan modeli 348 dolar yani 2.000 TL fiyat etiketine sahip olacak. Honor’un tanıttığı yeni cihazların çıkış tarihi ise  25 Temmuz. 


Honor 8s Türkiye'ye Geliyor: Fiyatı ve ÖzellikleriHonor 8s Türkiye'ye Geliyor: Fiyatı ve Özellikleri
Düşük bütçeli Honor 8S ön siparişe açıldıDüşük bütçeli Honor 8S ön siparişe açıldı

PAYLAŞ