Honor 9X Tanıtım Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Honor 9X Tanıtım Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 10:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Huawei’nin alt markası olarak bulunan Honor’un yeni akıllı telefon modelleri tanıtılmaya devam ediyor. Şimdi ise Honor’un yeni akıllı telefon modeli olan Honor 9X’in tanıtım tarihi Çin’in en büyük sosyal medya sitesi olan Weibo üzerinden yayınlandı. Şirket CEO’su tarafından yapılan paylaşım ve açıklamalara göre Honor 9X modeli 23 Temmuz’da resmi olarak Xi’an şehrinde tanıtılacak. Huawei’nin alt kısmında teknoloji hayatını sürdüren Honor ismi, yeni model için hazırlıklara başlamış durumda. Piyasada yer alan en son modeli olan Honor 8X cihazı ile beraber iyi bir çıkış yakalamış ve kısa süre içerisinde tam 10 milyon adetten fazla bir satış gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise serinin devamı olan Honor 9X ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Honor 9X Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Honor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği YapıldıHonor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği Yapıldı

Bu yeni Honor 9X modelinin de tıpkı Honor 8X gibi iyi bir satış rakamına erişmesi bekleniyor. Weibo üzerinden yapılan paylaşım ile beraber ise modelin tanıtım tarihi ve tanıtım yeri netleşmiş oldu. Cihaz 23 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacakken, henüz özellikleri ve sunacağı yenilikler belli olmuş değil. Ancak Honor 9X hakkında daha önce çıkan bilgilere göre modelin bazı beklenen özellikleri bulunuyor. Bu noktada 9X cihazında Kirin 810 işlemci gücü tercih edilecek. Diğer yandan Honor 9X’de 10 watt destekli 3750 mAh’lik bir batarya bulunacak.

Ayrıca cihaz hakkında ortaya çıkan bir görsele göre ise modelin kızaklı bir kamera sistemine sahip olacağı gözüküyor. Bakalım model ne gibi detaylara sahip olacak yakın zamanda göreceğiz.  


Yeni Honor Pad 5 Tabletler Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriYeni Honor Pad 5 Tabletler Tanıtıldı! İşte Özellikleri
Honor 8s Türkiye'ye Geliyor: Fiyatı ve ÖzellikleriHonor 8s Türkiye'ye Geliyor: Fiyatı ve Özellikleri

PAYLAŞ