Honor 9X Pro sızdırılmaya başlandı! - Haberler - indir.com

Honor 9X Pro sızdırılmaya başlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-09 13:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Honor şirketi tarafından üretilen notmal Honor 9Xi geçtiğimiz hafta içerisinde görüntülendi. Bugünlerde ise normal Honor 9Xi'nin büyük kardeşi olarak adlandırılan Honor 9X Pro adlı ürün ile karşı karşıyayız. Honor şirketi tarafından üretilen akıllı cihazlar hakkında sızıntılar yapması ile bilinen Evan Blass, bu seferde Honor 9X Pro hakkında dikkat çekici sızıntılara imza attı. Elde edilen bilgiler cihaz hakkında son derece dikkat çekici bilgiler veriyor. Şöyle ki Honor 9X modelli akıllı cihazın serisi, ülkemizde de en çok satışı yapılan Honor 8X serisinin devam niteliğini taşıyacak ve bu kez de çok daha iddialı özellikler ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Sızdırılan bilgilere göre elde edilen şemalara bakıldığında 9X ve 9X Pro adlı akıllı cihazlar genel olarak aynı tasarım doğrultusunda gelecek. 

Yeni Dört Kameralı Honor 9X'in Tüm ÖzellikleriYeni Dört Kameralı Honor 9X'in Tüm Özellikleri

Honor 9X Pro, açılır kamera ile beraber geliyor

Son zamanlarda üretilen akıllı cihazlara baktığımızda genellikle cihazların kameralı oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Honor 9X ve 9X Pro adlı akıllı cihazda, arka tarafına yerleştirilmiş iddialı bir kamera dizilimi ile beraber geliyor. Fakat şemalara göre 9X Pro adlı akıllı cihazda üçlü kamera kurumu bizi karşılayacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda olduğundan daha büyük ekrana sahip olacak ve 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak. Açılır kamera özelliğine sahip olan akıllı cihazın ekranında çentik sisteminin yer almayacağı düşünülüyor. 

İlk olarak teknik sızıntılara baktığımızda Honor 9X Pro adlı akıllı cihazın ciddi özelliklere sahip olduğunu görebiliyoruz. Kamera kısmında cihazın 8 MP geniş açılı kamera sensörü, 2 MP derinlik algılama özelliğine sahip sensör ve buna ek olarak ise, 48 MP Sony IMX582 adlı birincil kameraya sahip olduğu biliniyor. 9X Pro adlı akıllı cihazın ekran boyutu ise 6.5 ile 6.7 inç arasında olması beklenirken aynı zamanda LCDb panelde cihazda yer alacak. Söz konusu bu akıllı cihazın tasarımında metal bir çerçevenin yan kısmında çift cam yapı da yer alacak. 

Honor 9X Pro'nun diğer özellikleri

Honor 9X Pro'nun kasasının alt kısmında ise geçtiğimiz ay Huawei Nova 5 ile tüketicilere sunulan Kirin 810 yonga setinin olacağı düşünülüyor. Kirin 810 yonga setinin kullanılmış olması cihazın fiyat performans anlamında da oldukça iddialı olacağı anlamına geliyor. Söz konusu bu akıllı cihazın orta segment sınıfında üst düzey özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu yonga setinin eski Kirin 710'un yerini kolay bir şekilde alması bekleniyor. 

Özellikler kısmında geriye kalanları değerlendirmek gerekirse, detaylar arasında 25 MP selfie kamerası, 20 W hızlı şarj desteği ve bununla beraber ise 4.000 mAh pilin de cihazda olması bekleniyor. Honor 9X Pro adlı akıllı cihazın az güç harcayan işlemciler ile gelmesi beklenirken 4.000 mAh pil gücü ile gelmesi oldukça doğru bir adım olarak görülüyor. 20 W hızlı şarj desteği işe beraber bugün Samsung şirketinin ürettiği 15 W şarja özelliğine kıyasla oldukça başarılı bir adım olarak değerlendiriliyor. Honor 9X ailesinin 21 Temmuz tarihi itibariyle Çin piyasasında yerini alması bekleniyor ve Honor'un da bu şekilde orta segment sınıfına dahil olması bekleniyor. 

 


Honor 9X Tanıtım Tarihi AçıklandıHonor 9X Tanıtım Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ