Honor 9X Lite'ı ortaya çıkaran tanıtım posteri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Honor 9X Lite'ı ortaya çıkaran tanıtım posteri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor, geçtiğimiz günlerde V30 Lite adlı bir model için sertifika almış ve cihaz ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bambaşka bir akıllı telefon modeli daha ortaya çıktı. Honor 9X Lite olarak adlandırılan bu model ilk gözüken detaylara göre kamera özellikleri ve yetenekleri ile ön plana çıkacak bir cihaz olacak diyebiliriz. Huawei’nin alt markası Honor, 2020 yılına hızlı bir giriş yapmış ve MagicWatch 2 Limited Edition modelini tanıtmıştı. Daha sonra ise V30 Lite adlı bir akıllı telefon modeli için sertifika almıştı. Şirketin yeni hedefinin yine bir akıllı telefon modeli olduğu düşünülüyor. Öyle ki bugün ortaya çıkan bir tanıtım posteri bu durumu doğruluyor diyebiliriz.

Honor 9X Lite çok yakında geliyor

EMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor ModelleriEMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor Modelleri

2019 yılının Temmuz ayında 9X ve 9X Pro modellerini pazara sunan Honor, paylaşılan postere göre bu serinin devam modellerini getiriyor. 9X Lite olarak adlandırılacak olan bu cihaz geçtiğimiz günlerde sertifikası alınan V30 Lite modeli ile bir hayli benzerlik gösteriyor. Posterde yer alan slogana göre ise Honor 9X Lite modelinin fotoğraf özellikleri tarafında ön plana çıkması bekleniyor. Ana kamerası tarafında 48 megapiksel olacağı belli olan Honor 9X Lite modelinin ikinci kamera tarafında ise derinlik sensörü bulunacak. Dikdörtgen yapılı şekilde bulunacak olan bu kamera modülünün hemen altında ise bir flaş bulunacak. JSN-L21, JSN-L22 ve JSN-L23 model numaraları ile listelenen Honor 9X Lite’ın en önemli özelliklerinden birisi de Google Play Store sertifikalarına sahip olması olacak.

Huawei ile ABD arasındaki yaşanan ticari savaştan Huawei ve Honor şirketleri de etkilenmişti. Buna göre şirketin yeni telefonlarında Google servislerini görmemiştik. Honnor 9X Lite modelinde Kirin 710F işlemcisi yer alırken önümüzdeki günlerde bu modelin özelliklerinin netleşmesi bekleniyor.  


Honor V30 ailesi üç farklı modelle gelebilirHonor V30 ailesi üç farklı modelle gelebilir
Honor Megapiksel savaşına girmeyecek!Honor Megapiksel savaşına girmeyecek!

PAYLAŞ