Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 18:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olan Honor şirketi piyasada, uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri sunması ile biliniyor. Şimdi ise söz konusu Honor’dan yeni bir akıllı telefon modeli pazara girmeye hazırlanıyor. Honor 9X Lite modeli olarak piyasaya girmesi beklenen cihazın fiyatı ortaya çıktı. Honor tarafından geçtiğimiz haftalarda yeni bir model duyurusu yapacakları açıklanmıştı. Model ön siparişe açıldı ve ön siparişe çıkması ile beraber modelin fiyatı ve teknik özellikleri de belli olmuş oldu. Sessizliğini bir süredir koruyan Honor şirketi, geçtiğimiz haftalarda tanıtım görsellerinde bir cihaz duyuracağını belli etmişti. Bugün ise Pakistan menşeili bir site üzerinden Honor 9X Lite ön sipariş sayfası ortaya çıktı.

Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı

iPhone'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir?iPhone'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Söz konusu satış sayfasına göre cihazın özellikleri ve fiyatına dair detaylar da belli oluyor. Modelde 48 megapiksellik bir ana kamera ve 2 megapiksellik bir derinlik sensörü bulunuyor. Donanım tarafında ise Kirin 710 işlemci gücünü görüyoruz. 4 GB RAM belleğine sahip olan model 3750 mAh’lik bir batarya ile geliyor. Ucuz bir fiyata sahip olan modeldeki 128 GB’lık dahili depolama alanı dikkat çekiyor. Honor 9X Lite modelinin sunduğu özellikler ile kullanıcıların temel ve birçok ihtiyacını karşılayabilen bir model olarak gözüküyor.

Android 9 işletim sistemi ile beraber EMUI 9 arayüzüne sahip olan yeni Honor 9X Lite modelinin çıkış tarihi sonrasında Android 10 güncellemesine erişmesi bekleniyor. Modelin satış fiyatı ise 207 dolar olarak belirlenmiş durumda.


Apple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktıApple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktı

PAYLAŞ