Honor 9X Global Edition özellikleri resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Honor 9X Global Edition özellikleri resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 15:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olan Honor’un Çin için özel olarak ürettiği 9X ve 9X Pro’nun global pazar için üretilen versiyonları da gün itibariyle duyuruldu. Honor’un yeni cihazlarındaki en çarpıcı detay ise cihazların Google sertifikalarına sahip olması. 

Piyasaya giriş yaptığı günden beri fiyat performans ürünlerini pazara çıkaran ve dünyanın en çok ilgi çeken markaları arasına girmeyi başaran Honor 9X global versiyonuyla geliyor. Teknoloji pazarına Temmuz ayında sadece Çin pazarında giriş yapmış olan Honor 9X ailesi markanın beklediği etkiyi yaratmamıştı. Bu alanda çalışmalarına devam eden Honor ise cihazların Google servislerini kullanan yeni versiyonlarını global pazar için duyurdu. 

HONOR'un yükselişi devam ediyorHONOR'un yükselişi devam ediyor

Cihazların aynı isimle pazara giriş yapması ise kafa karıştırıcı detaylardan. Temmuz ayında piyasaya giren cihazları için şaşırtıcı bir şekilde aynı isim politikasını izleyen Honor’da dikkat çeken diğer bir nokta ise Huawei’den bir adım öne geçerek cihazlarının Google sertifikalarına sahip olması. Bu sayede Google Mobile Suite uygulamaları cihazda ön yüklü bir şekilde gelecek. 

Honor 9X ve 9X Pro özellikleri 

Honor 9x ve 9x Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Çin’de Kirin 810 yonga setinden güç alan Honor 9X’in global versiyonu Kirin 710F yonga setinden güç alacak. 6.59 inç ekran boyutuna sahip olan Honor 9X 2340X1080 piksel ekran çözünürlüğüne ve 19.5:9 en boy oranına sahip. Kamera sistemleriyle kullanıcının beklentisinin altında kalmayan Honor 9X’in ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğünde. İkili kamera sistemine sahip olan Honor 9X’in ana kamerasına 2 Megapiksellik bir sensör eşlik ediyor. Ön ekranında ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir pop-up kamera bulunduran Honor 4.000 mAh’lık batarya kapasitesine ve 10 W’lık hızlı şarj desteğine sahip. 

Honor 9X Pro ise arka panelinde üçlü kamera sistemiyle karşımıza çıkıyor. Ana kameası 48 Magapiksel çözünürlüğe sahip olan Honor 9X Pro’ya 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir ultra geniş açılı lens ve 2 Megepiksel çözünürlüğe sahip derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön ekranında Honor 9X gibi 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir pop-up kamerasına ev sahipliği yapan Honor 9X Pro kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor. 

Honor 20S'in 32 megapiksel ön kamera ile öne çıkıyor

Her iki cihazında yan tarafında parmak izi sensörü bulunuyor. Bunun yanı sıra yüz tanıma sistemine de sahip olan cihazlar çift taraflı koruma sistemiyle güvenlik en üst seviyede olacak şekilde tasarlanmış. Ancak yine de Honor 9X’in kamera sistemi olarak rakiplerinin gerisinde kaldığını söylemek yanlış olmaz. 

Farklı RAM seçeneklerine sahip olan akıllı telefon modelleri kullanıcısına farklı seçenekler sunuyor. Özellikleriyle ailenin daha yetenekli üyesi olan Honor 9X Pro, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Honor 9X ise 3 farklı seçenekle karşımıza çıkıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan modelin yanı sıra 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesi sunan cihazlara ek olarak yine 6 GB RAM desteğine sahip olan 64 GB dahili depolama ve arttırılabilir hafıza desteğine sahip olan versiyonlara sahip. Honor’un yeni telefonlarının Kasım ayının başlarında global pazardaki yerini alması bekleniyor. 


Bütçe dostu yeni Honor 20 Lite fiyatı ve tüm özellikleriBütçe dostu yeni Honor 20 Lite fiyatı ve tüm özellikleri
Kolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5iKolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5i

PAYLAŞ