Honor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 Sürprizi - Haberler - indir.com

Honor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 Sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olarak bulunan Honor için bazı modellere yeni EMUI 9 arayüz müjdesi geldi. Honor’un P10 ve Honor 9 modelleri için Android Pie işletim sistemi tabanlı yeni EMUI 9 arayüz güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Hatırlarsak geçtiğimiz haftalarda Honor tarafından yapılan bir açıklama ile Android Pie için güncelleme takvimi yayınlanmıştı. Açıklanan bu söz konusu takvime göre ilk bölümde Android 9.0 Pie ve EMUI 9 güncellemesini Honor 10, Honor 8X ve Honor Play modellerinin alacağı ifade edilmişti. Takvime göre ise Honor 8X Şubat, Honor 7X Temmuz ve Honor 9 Lite modelinin Haziran ayından itibaren yeni Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 güncellemelerine erişeceği ifade edilmişti.

Honor P10 ve Honor 9 Android Pie Güncellemesi

Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında

Bugün itibariyle ise Android Pie güncellemesine henüz erişmeyen Honor P10 ve Honor 9 modelleri için EMUI 9.0.1 güncellemesi yayınlanmaya başladı. Gelen yeniliklere baktığımız zaman yüz tanıma ve parmak izi tarayıcısı ile şifreleri otomatik dolduran yeni bir şifre yöneticisi kullanıcıları karşılamış oluyor. Yeni kontrollerin yanı sıra Al asistanı ile hızlı bir şekilde okuma yapma ve çoklu işlem özelliği hızlandırma gibi cihazın kullanım deneyimine yönelik yenilikler görüyoruz. Ayrıca GPU Turbo 2.0’ın dokunmatik panelinin verdiği yanıt süresi yüzde 36 oranında azalıyor ve yeni bir uygulama asistanı arayüze eklenmiş oluyor.

Huawei'nin EMUI 9 Beta Sürümü Nasıl Yüklenir?

Diğer yandan GPU Turbo’nun destek sağladığı PUBG ve Mobile Legends gibi oyunlara NBA 2K18 ve Rules of Survival gibi oyunlarda eklenmiş oluyor.  


Araştırmacılar ES File Explorer Uygulaması Üzerinden Android Verilerine Ulaşabildiklerini Ortaya ÇıkarttıAraştırmacılar ES File Explorer Uygulaması Üzerinden Android Verilerine Ulaşabildiklerini Ortaya Çıkarttı
Windows Phone kullanıcıların Android ya da iOS'a geçmesi için 327 günü kaldıWindows Phone kullanıcıların Android ya da iOS'a geçmesi için 327 günü kaldı
Sizce de Google'ın artık Android tabletleri desteklemesinden vazgemesi gerekmiyor mu?Sizce de Google'ın artık Android tabletleri desteklemesinden vazgemesi gerekmiyor mu?

PAYLAŞ