Honor 8X'in tanıtımı gerçekleşti - Haberler - indir.com

Honor 8X'in tanıtımı gerçekleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 12:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin akıllı telefon pazarlarında piyasaya sürülen Çin’in gözde telefonu, ilk satışa sunulacak olan ülkeler ise ABD ve İngiltere.

Çin’in göz bebeği olan Honor 8X, Çin’de duyuruldu. Çin akıllı telefon pazarlarında piyasaya sürülen Çin’in gözde telefonu, kısa bir süre sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacak. Amerika Birleşik Devletlerde ve İngiltere’de ilk olarak satışa sunulacak olan Honor 8X, Ekim ayında satışa sunulması bekleniyor. Avrupa ülkelerinde ise ne zaman satışa sunulacağı bilinmeyen Honor 8X’in özellikleri neler gelin birlikte göz atalım. Bir hayli büyük bir telefon olan cihaz, 6.5 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Büyük ekranlı telefon severlerin hoşuna gidecek olan bu cihaz, Samsung Galaxy Note 9’dan daha büyük ekrana sahip. Samsung Galaxy Note 9’un ekranı 6.4 inç. Ekran – gövde oranında bu büyüklüğün faydasını gören cihaz, ekran – gövde oranı %91 seviyesinde.

Honor 8X orta segmentli telefon kategorisinde

Arka çerçevesi cam ile kaplı olan ve Metal çerçeve özelliğine sahip olan Honor 8X, 7,8 mm kalınlığında. Tasarımı hakkında bilgi verdikten sonra performansı hakkındaki merakınızı giderecek olursam, Kirin 710 işlemci gücüne sahip olduğunu size söylemek istiyorum. Teknik kadro tarafından şekillendirilen ve özelliklede Çin ihtiyaçlarına göre hazırlanan cihaz, 4 GB ve 6 GB RAM özellikleriyle piyasaya giriyor. Orta segmentli bir telefon olan Honor 8X, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri sunuyor. Parmak izi sensörüde bulunan Honor 8X’e şimdiden ilgi yoğun.

Peki Honor 8X’in fiyatı ne?

Arka tasarımında 2 adet kamera bulunduran cihaz, 20 megapiksel ve 2 megapiksel gücünde. Ön tasarımında ise tek kamera bulunduran Honor 8X, 16 megapiksel gücünde ön kamera deneyimi yaşatıyor. Herkes tarafından merak edilen konu ise elbette fiyatı. 4 GB RAM ile 64 GB depolama alanı hizmeti veren serisi 205 Dolar değerine sahipken, 6 GB / 128 GB özelliğine sahip olan serisi ise 2802 Dolar değerinde.





PAYLAŞ