Honor 50'nin AnTuTu puanı belli oldu - Haberler - indir.com

Honor 50'nin AnTuTu puanı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce bağımsız bir üretici olan Honor’un yeni akıllı telefon modellerinden Honor 50 Pro bugün AnTuTu testinde görüldü. Çıkan sonuç cihazın fiyat performans ürünü olacağını kesinleştirdi.

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Honor 50 serisinin tanıtımı yaklaştıkça cihazlarla ilgili daha detaylı bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta serinin kamera özellikleri ortaya çıkmıştı. Bugün de serinin en üstün özelliklere sahip olan modeli Honor 50 Pro’nun AnTuTu sonucu belli oldu.

Honor 50 serisi için işlemci netleşiyorHonor 50 serisi için işlemci netleşiyor

Honor 50 Pro Snapdragon 778 ve 8 GB Ram ile gelecek

Honor 50'nin işlemcisi belli oldu

AnTuTu testinde RNA-AN00 kod adıyla görüntülenen Honor 50 Pro AnTuTu v9 üzerinde test edildi. Gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alan cihaz ayrıca Adreno 642L GPU ile test edilerek testte 525.000 puanı geçti ve özelliklerine göre oldukça etkileyici bir skora imza attı. Ayrıca yayımlanan bilgilere de cihazın 8 GB LPDDR4x ram kullanıldığını gösteriyor.

256 GB UFS 2.X hızında depolama alanı sunan Honor 50 Pro, kutusundan Android 11 çıkacak. Bunun yanı sıra ekran konusunda da kullanıcılarını üzmeyecek olan cihazın ekran yenileme hızonın 120 Hz olduğu da öğrenildi

Arka panelinde 108 MP ve f/1.8 diyaframlı kamera ile geleceği de öğrenilen Honor 50 Pro'nun ana kamerasına eşlik edecek kameraların özellikleri henüz bilinmiyor. Serinin diğer modeli Honor 50 ise arkasında 50 MP çözünürlüğünde bir kamerayla karşımıza çıkacak. Ama iki telefonun da VLOG özellikleri ile öne çıkacağı söylenmekte. Bu da selfie kamerasının oldukça etkileyici özelliklere sahip olacağının bir işareti.

Günümüzde amiral gemileri Snapdragon 888 gibi işlemciler daha yüksek puanlar alıyor olsa da bu modelin aynı zamanda bütçe dostu olduğunu göz önünde bulundurursak skorun oldukça iyi olduğunu da söyleyebiliriz. Görünüşe göre Honor 50 Pro yılın en iyi fiyat performans modellerinden biri olacak.

 

 


Uygun fiyatlı Honor Play 20 duyurulduUygun fiyatlı Honor Play 20 duyuruldu
Honor Play 5 ailesinin tanıtım tarihi kesinleştiHonor Play 5 ailesinin tanıtım tarihi kesinleşti

PAYLAŞ