Honor 30 Pro'nun resmi görselleri gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Honor 30 Pro'nun resmi görselleri gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası olan Honor’un yeni amiral gemisi cihazı olan Honor 30 Pro için resmi basın görselleri ortaya çıktı. Modelin ortaya çıkan tasarım detaylarına göre oldukça beğenilmesi ve dikkat çekmesi bekleniyor. Şirketin 15 Nisan tarihinde Honor 30 ile beraber resmi olarak tanıtacağı Honor 30 Pro modeli şimdi ise tasarımsal detayları ile gündeme gelmiş durumda. Model için yayınlanan basın görselleri ile beraber modele olan beklenti ve heyecan biraz daha artmış durumda. Şirketin ön yüzü gösterilmeyen bu yeni amiral gemisi modeli su geçirmez bir kasa ile gelecek. Arka yüzeyinde Huawei P40 modeline benzer bir kamera modülünü görüyoruz. Şuan için iki farklı renk seçeneğine sahip olan modelin resmi detaylara göre 6.57 inçlik Full HD+ OLED bir ekran paneli yer alacak.

Honor 30 Pro için basın görselleri ortaya çıktı

Honor Play 4T Pro ve 4T modellerini ön siparişe açtıHonor Play 4T Pro ve 4T modellerini ön siparişe açtı

Huawei P40 Pro modelinde olduğu gibi 90 Hz gelip gelmeyeceği henüz bilinmezken, 30 Pro cihazında 8 / 12 GB RAM + 128 GB / 256 GB dahili depolama versiyonlarının yer alması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında geldiğimizde ise Kirin 990 5G işlemcisi güç verecek. Sahip olacağı periskop kamera ile yüksek kaliteli zoom yeteneğine sahip olacak olan bu modelin 1/1.28 inç Sony IMX700 sensör temelli olacak bu kameranın 50 megapiksel olması bekleniyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel değerinde bir selfie kamera göreceğiz.


Honor 30 Pro'nun özellikleri Geekbench’te ortaya çıkmış olabilir!Honor 30 Pro'nun özellikleri Geekbench’te ortaya çıkmış olabilir!
Resmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ