Honor 30 Pro'nun özellikleri Geekbench’te ortaya çıkmış olabilir! - Haberler - indir.com

Honor 30 Pro'nun özellikleri Geekbench’te ortaya çıkmış olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geekbench üzerinden EBG-AN00 model numarası ile ortaya çıkan gizemli bir akıllı telefonun Huawei veya Honor’un yeni bir modeli olduğu tahmin ediliyor. Bu yeni ortaya çıkan cihazın yüksek bir ihtimalle Honor 30 Pro cihazı olabileceği düşünülüyor. Huawei’nin popüler alt markası olan Honor, ABD Başkanı tarafından gerçekleştirilen suçlamalar ve ambargolar sonrasında pazarda genel anlamda düşüşe geçmişti. Ancak bu duruma rağmen şirket yeni modeller geliştirmeyi sürdürüyor. Ambargo kararı sonrasında Huawei ve Honor şirketleri birçok yeni modelini Çin pazarını hedefleyerek üretime başlamıştı. Fakat yine de uluslararası pazarda dikkat çeken birçok akıllı telefon da üretmeye devam ediyor.

Geekbench’teki gizemli telefon Honor 30 Pro olabilir

Honor 30S'in kamera detayları netleşiyorHonor 30S'in kamera detayları netleşiyor

Huawei’nin alt şirketi olan Honor, 15 Nisan tarihinde yeni Honor 30 serisi modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. Tanıtım öncesinde Geekbench’te ortaya çıkan bu gizemli cihaz dikkat çekerken, modelin Honor 30 Pro olabileceği belirtiliyor. Telefonun Geekbench’te yer alan tam adı Huawei EBG-AN00 olurken, tekli çekirdek tarafında 3876 puan alan model çoklu çekirdek tarafında ise 12571 puan almayı başarıyor. Diğer yandan gözüken bazı detaylara göre modelin Android 10 işletim sistemini kullanması dikkatleri çekiyor. Bu yeni Honor 30 Pro olduğu düşünülen modelin işlemci hızı 1.95 GHz olurken, başka bir ayrıntıya göre ise 8 çekirdekli olarak geleceği belli oldu.

Yeni Honor 30 serisi 2019 yılının Honor 20 serisinin yerini alacak. Bu seride ayrıca Honor 30 Pro haricinde Honor 30 ve Honor 30s modellerinin de bulunması bekleniyor. Donanım tarafında beklenen detaylardan birisi olarak model yüksek bir ihtimalle Kirin 990 işlemci setini kullanacak. Modelde ayrıca büyük bir AMOLED ekran panelinin olması bekleniyor. Cihaz delik içerisinde konumlandırılmış ön kamera sahip olacakken, sızan görüntülere göre gelişmiş bir kamera düzeneğini bu modelde göreceğiz. Henüz detaylar belli olmazken, 64 MP ana kamera ile beraber 5G desteğinin de bu modelde yer alması bekleniyor.

Modelin sahip olduğu EBG-AN00 model numarası daha öncesinde ise 3C sertifikalandırmasında da EBG-AN10 olarak gözükmüştü. Model hakkında bilinenler bunlar olurken, yakın zamanda cihazın tanıtılması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Honor 30S özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30S özellikleri ve fiyatı
Honor 30 hakkında önemli sızıntılarHonor 30 hakkında önemli sızıntılar

PAYLAŞ