Honor 30 Pro+, Geekbench'te görüntülendi - Haberler - indir.com

Honor 30 Pro+, Geekbench'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin alt markası olarak konumlandırılan Honor’un yeni 30 Pro+ modelinin Geekbench veritabanında bazı detayları ortaya çıktı. Buna göre Kirin 990 işlemcisinden güç alacak olan modelin 5G bağlantı teknolojisine sahip olması bekleniyor. Huawei’in bu yeni Honor 30 serisini 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan çevrimiçi konferans ile beraber resmi olarak göreceğiz. Bu seri kapsamında Honor 30 Pro+ cihazı Geekbench veritabanında ortaya çıktı. EBG-AN10 model numarası ile cihazın listelendiği gözüyor. Modelin hangi işlemci ile güçlendirildiği henüz belli olmazken, beklentilerin Kirin 990 olduğunu belirtelim.

Honor 30+ Pro detayları gelmeye devam ediyor

Resmi olarak tanıtılan Honor Play 4T özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor Play 4T özellikleri ve fiyatı

5G bağlantısına destek sağlayacak olan bu modelde Kirin 990 işlemci çipseti bulunacak. Performans testlerinde tekli çekirdekte 3893 puan, çoklu da ise 12750 puan almayı başarıyor. Modelin 8 GB RAM ve Android 10 işletim sistemine sahip olduğu detayları gözüküyor ve 90 Hz yenileme hızı ile beraber 6.57 inç OLED ekran ve 40 watt hızlı şarj özelliği bulunacak. Çinli şirket Huawei’den ayrıca Honor 30 Pro+ için bir kamera detayını gösteren paylaşım da  yapıldı. Honor 30 serisi süper hızlı odaklamaya sahip olacak. Şirketin başkan yardımcısı Honor 30 Pro+ modeli ile çekilen fotoğrafları Çin sosyal medya platformu Weibo’da paylaştı.

Paylaşılan fotoğraf Honor 30 Pro+ modeline örnek bir görüntü olurken, kamerası ile de modelin dikkat çekmesi bekleniyor. Buna göre Honor 30 Pro+’da süper hızlı odaklanma özelliği de yer alacak. Honor başkanı tarafından hareketli anlarda hareketi yakalamanın oldukça zor olduğu belirtiliyor. Özellikle hayvan videoları çekmek bir hayli zor olabiliyor. Bu hareketleri daha iyi yakalayabilmek için yeni modelin hızlı odanlanma özelliği oldukça işlevsel olacak. Bu kamera yeteneklerine ayrıca güçlü grafik işleme birimi de eşlik edecek.


Resmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor Play 4T Pro özellikleri ve fiyatı
Honor 30 Pro'nun resmi görselleri gün yüzüne çıktıHonor 30 Pro'nun resmi görselleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ