Honor 30 Lite tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Honor 30 Lite tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 15:31:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren Çinli şirket Huawei'nin alt markası olarak yoluna devam eden firma, Honor 30 Lite tasarımı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firmanın resmi Weibo hesabı üzerinden yayınlanan görselde, modelin tasarımına dair bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

2 Temmuz tarihinde tanıtımının yapılması beklenen modelin tasarımı ve bazı özellikleri için bazı detaylar daha önce de ortaya çıkmıştı. Yayınlanan görsel ile birlikte de tasarım netleşmiş oldu. Ayrıca söz konusu modelin 90 Hz tazeleme hızına sahip ekran ile gelmesi bekleniyor.

Xiaomi MIUI 12 ile gelecek ses özelliğiXiaomi MIUI 12 ile gelecek ses özelliği

Honor 30 Lite tasarımı

Honor yeni modellerin için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 6.5 inçlik büyüklüğünde LCD, 90 Hz tazeleme hızına ve 180 Hz dokunma tepkimesine sahip ekran ile gelecek olan model, 5G desteğini de kullanıcılara sunacak. Rakipleri ile kıyaslandığı zaman daha uygun fiyata sahip olması beklenen modelin, mobil oyunlar için de iyi bir seçenek olacağı düşünülüyor.

Honor 30 Lite modelinin tasarımı için 4 farklı renk seçeneği sunulduğu belirtildiği ifade edildi. Bu seçenekler “yaz gökkuşağı”, “serap gümüşü”, “Oz büyücüsü” ve “gece siyahı” olacak. Bu renk seçenekleri arasında da “yaz gökkuşağı” olarak isimlendirilen seçeneğin, büyük rağbet görmesi bekleniyor.

Modelin özelliklerini incelediğimiz zaman karşımıza 5G destekli işlemci karşılıyor. Modelin 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olması bekleniyor.

Model kamera tarafında da üçlü sistem ile kullanıcılar ile buluşacak. Söz konusu bu sistemde 48 Megapiksel ana kamera ile 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel olan iki kamera görev alacak. Ön kameranın da 16 Megapiksel olacağı konuşuluyor.



PAYLAŞ