Honor 30 hakkında önemli sızıntılar - Haberler - indir.com

Honor 30 hakkında önemli sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 17:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin alt markası olarak bulunan Honor’un yakın zaman içerisinde Honor 30 ve Honor 30 Pro modelini tanıtması bekleniyor. Resmi olarak 15 Nisan tarihinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan yeni Honor 30 ve 30 Pro modelinin en az Huawei P40 Pro serisi kadar iddialı geleceği ifade ediliyor. İşlemci güçlerini Kirin 990 5G modelinden alacak olan modeller için yeni bir sızıntı daha gerçekleştirildi. Buna göre gerçekleşen yeni sızıntılara göre Honor 30’un arka kamera modülü karşımıza çıkıyor. Bu modüle göre ise dörtlü kamera sistemini yeni modelde görüyoruz. Aşırı büyük olmayan bu modüldeki “IMX700 50MP” yazısı öne çıkıyor. Bununla beraber telefonun ana kamerasının Sony’nin 50 megapiksel 1/1.28 inç boyutlu Sony IMX700 olacağı bekleniyor.

Honor 30 ve 30 Pro kameraları ile iddialı olacak

Resmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı

Arka kamera modülünde gözükenlere göre kare formunda bir periskop kamerası da karşımıza çıkıyor. Diğer kameralardan birisinin ultra geniş açı ile derinlik 3D algılama sensörü olduğu düşünülüyor. Kamera noktasında ön plana çıkan bu modellerin tıpkı Huawei P40 serisi gibi Android lisansı olmayacağı belirtiliyor. Huawei P40 Pro’nun sahip olduğu kamera yeteneklerini hatırlayacak olursak, ön yüzeyde 4K 60 FPS video kaydı gerçekleştirebilen 32 megapiksel AF’li F2.2 + IR sensörü + ortam yakınlık sensörü bulunuyor. Arka yüzeyde ise dörtlü kamera sistemi bulunuyor.

Bu dörtlü kamera sisteminde ise RYYB temeline sahip 50 megapiksel Super Sensing F1.9, OIS + 40 megapiksel Movie Cam F1.8 + periskop 12 megapiksel ultra sensing 5x telefoto F3.5 + 3D ToF sensörleri bir arada yer alıyor. Modelin periskop temelli kamerası ise kayıpsız 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom gerçekleştirebiliyor. Bakalım Honor 30 serisi de kamera da bu kadar iddialı olabilecek mi göreceğiz.


Honor'dan ilk amiral gemisi serisi geliyor!Honor'dan ilk amiral gemisi serisi geliyor!
Honor'un oyun odaklı telefonu olan Play 4T modelini tanıtacağı tarih netleşti!Honor'un oyun odaklı telefonu olan Play 4T modelini tanıtacağı tarih netleşti!

PAYLAŞ