Honor 20S tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Honor 20S tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-29 17:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Çin merkezli marka ilerleyen zamanlarda Honor 20S’i pazara çıkaracak. Eylül ayının ilk günlerinde pazara giriş yapması beklenen marka arka kısmında dörtlü kamera sistemini kullanmasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Huawei’nin alt markası olan Honor özellikle son bir senedir ürettiği cihazlarla tüm dünyada büyük bir ilgi görüyor. Uygun fiyat ve üstün performans sloganıyla pazara giriş yapan Honor’un hedef kitlesinde daha çok gençler bulunuyor. Gençlerin alışkanlıklarına göre cihazlar pazara sunan markanın kameralarındaki başarıları da yadsınamayacak kadar iyi. Honor’un merakla beklenen yeni telefonu hakkında özellikler ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. 

For Honor ve Alan Wake tamamen ücretsiz oldu!For Honor ve Alan Wake tamamen ücretsiz oldu!

Honor 20S özellikleri ve tanıtım tarihi 

Çentikli bir ekrana sahip olan Honor 20S gücünü Kirin 810 işlemciden alacağı biliniyordu. Ancak bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre şirket daha yüksek bir işlemci kullanmayı seçerek yeni cihazında Kirin 890’nı kullandı. Konu hakkında Honor’dan ise bir açıklama gelmedi. Bu nedenle cihazın güç kaynağı olan işlemciyi öğrenmek için lansman tarihini beklememiz gerekecek. 

Honor 20 ve 20 Pro için Fortnite ile İş Birliği Yapıldı

Ön kamera konusunda iddialı olan Honor, yeni telefonu Honor 20S’te de yüksek çözünürlüklü bir kamera tercih etti. 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamerasıyla ön plana çıkan Honor 20S arka kısmında dörtlü kamera sistemi kullanıyor. Honor’un kullandığı kamera ve sensörler hakkında ise henüz bir sızıntı yok. 

Güçlü kamerasına ek olarak Honor 20S de dikkat çeken özelliklerden biri, cihazın gece modu ile birlikte kullanıcılarla bulaşacağı.  

Honor’un yeni çıkaracağı telefon hakkında doğrulanan bilgiler olsa da, markanın lansman tarihinden önce özellikleri gizli tutmak konusunda büyük bir başarıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikleri merakla beklenen Honor 20S’in lansman tarihi ise bugün açıklandı. Marka yeni cihazını 4 Eylül 2019 tarihinde tanıtacak. 


Honor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldiHonor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldi
Honor 20 Yaz Bitmeden GeliyorHonor 20 Yaz Bitmeden Geliyor

PAYLAŞ