Honor 20S ile 10 farklı güzellik modu ile kullanımda olacak - Haberler - indir.com

Honor 20S ile 10 farklı güzellik modu ile kullanımda olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-03 22:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

ABD ile yaşadığı ticari sorunlar devam eden Huawei, yeni modeli Honor 20’yi ilk olarak yılın mayıs ayında gösterime sunmuştu. Çinli şirket şimdi ise yeni Honor 20S modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Honor 20 ve Honor 20 Pro modelleri bazı özellikler noktasında oldukça benzer cihazlar olarak gözüküyor. Honor 20S modeli sahip olduğu işlemci ile öne çıkmazken, kamera tarafında öne çıkan isim oluyor. Şimdi ise Huawei cephesinden Huawei 20S modelinin kamera yetenekleri tarafında yaptığı açıklamalar ile kamera özelliklerinin oldukça işlevsel olduğunu ortaya sunuyor. Şirket tarafından kameralara ve optimizasyon tarafında çeşitli işlemler uygulandığı söylenirken ancak bu işlemlerin detayları verilmedi.

Honor 20S Kamera Detayları

Huawei görselliğe oldukça önem verirken, portre modu ile Honor 20S ile çekilmiş olan bir fotoğraf paylaştı. Bu çekilen fotoğrafı ise başka bir cihazla çekilen fotoğrafla karşılaştırdı.

Bu hafta A101'de uygun fiyata Honor 10 Lite varBu hafta A101'de uygun fiyata Honor 10 Lite var

Fotoğrafın solundaki görüntü Honor 20S ile çekilirken, sağındaki fotoğraf ise başka bir telefon ile çekildi. Bilgilere göre portre modunda çekilen bu karelerden parlaklık ve renk tonu noktasında Honor 20S’in iyi bir iş çıkarttığı gözüküyor. Ayrıca fotoğrafın arkasında yer alan ışıklı alanın her iki kare arasındaki farkı da açık bir şekilde gözüküyor.

Video çekimi tarafında ise 10 farklı güzellik modunun Honor 20S ile beraber geleceği Huawei tarafından duyuruluyor. Yüz güzelliği artıran ve daha çok güzelliği ön plana atan bazı modlar elektronik görüntü sabitleme özelliği ile beraber cihazda yer alacak. Modelin 4 Eylül 2019 tarihinde tanıtılması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Honor 20S tanıtım tarihi açıklandıHonor 20S tanıtım tarihi açıklandı
Honor 20S'in 32 megapiksel ön kamera ile öne çıkıyorHonor 20S'in 32 megapiksel ön kamera ile öne çıkıyor

PAYLAŞ