Honor 20i ne zaman tanıtılacak? - Haberler - indir.com

Honor 20i ne zaman tanıtılacak?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 08:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cihaz şirketi Honor, kendi resmi Weibo hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile Honor 20İ modelli akıllı cihazının resmi olarak tanıtılacağı tarih hakkında bilgi verdi. Akıllı cihaz sektörünün son zamanlarda en parlak dönemlerini yaşıyoruz. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde gelecek aylar içerisinde de birbirinden farklı akıllı cihaz üreticilerinin piyasaya sürdüğü telefonlar ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. Çin'de adından söz ettirmeyi başaran teknoloji şirketinden biri olarak karşımıza çıkan ve ürettiği ürünler ile de kullanıcılarını memnu etmeyi başaran şirket yakın zaman içerisinde piyasaya süreceği akıllı cihaz konusunda bilgi verdi.

Yakın zaman önce Honor şirketinin Strateji ve Marka Geliştirme Görevlisi Zhang Xiayunyakın zamanda Honor 20 serisi akıllı telefon modelinin tanıtılacağının bilgisini vermişti. Bugün ise Honor'un resmi Weibo hesabı üzerinden paylaşılan bir video ile yapılan açıklamaya göre şirket, Honor 20i modeli 17 Nisan’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağının bilgisini vermişti.

Honor 10i'nin İlk Görüntüleri GeldiHonor 10i'nin İlk Görüntüleri Geldi

Honor 20i'nin tanıtılacağı tarih belli oldu

Honor tarafından üretilen Honor 20i modelli akıllı cihaz damla modelli çentikli bir ekran sistemi doğrultusunda gelecek ve aynı zamanda bu çentiğin içerisinde 32 MP özellikli selfie kamerası yer alacak. Oldukça güçlü bir kamera sistemi ile gelecek olan cihaz kullanıcılarına kaliteli selfieler çekmesi konusunda zengin bir kullanım sunuyor. Weibo üzerinden yapılan paylaşımda, Pekin'de gerçekleşecek olan lansman ile ilgili henüz pek fazla bilgi yer almıyor. Fakat bu bilginin yer almamasına rağmen Honor 20İ'nin model numarası hakkında da bilgi söz konusudur. HRY-TL00T ve HRY-AL00Ta kodları doğrultusunda gelecek olan Honor markalı modeller, daha önce TENAA tarafından yapılan sızıntılarda da gördüğümüz cihazlarla aynı özellikler doğrultusunda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Honor 20İ'nin özellikleri

Piyasada yer alan sızıntılara baktığımız taktirde Honor 20i modelli akıllı cihaz,1080 x 2340 piksel Full HD+ çözünürlük sunacak  6,2 inç ekran ile karşımıza çıkacak. Yakın zamanda tanıtılacak olan bu akıllı cihaz gücünü 2,2 GHz8 çekirdekli işlemcinin, Kirin 710'dan oalcağı yönünde bilgiler mevcuttur. Ayrıca bu Honor 20İ modelli akıllı cihazın 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleriyle beraber 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçenekleri doğrultusunda piyasaya girmesi bekleniyor. Cihaz kutusundan, Android 9 Pie yüklü olarak çıkacak. Bununla beraber aynı zamanda Honor 20i 3.320 mAh batarya gücüne sahip olacak. Bu sayede de akıllı cihazın kullanımı oldukça uzun bir süre gidecek.

Cihazda ek depolama alanını kullanmak içim, bir microSD kart yuvasının olacağı kesin olarak bilinen durumlar arasında yerini alıyor. Cihazın ana kamerasının ise 24 MP+ 2 MP+ 8 MP’lik üçlü kamera olması bekleniyor. Bu da kullanıcıların kaliteli fotoğraflar çekmesi konusunda yardımcı olacağının kanıtı olarak görülüyor. Yakın zamanda lansmanı yapılacak olan Honor 20i modelli akıllı cihazın, tahmini Avrupa fiyatının 280 Euro olacağı düşünülüyor. Bu son teknoloji akıllı cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar, yakın zamanda daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor. Lansman gerçekleşene kadar gözler Honor 20İ hakkında gelecek olan bilgilerde. Honor 20i modelli akıllı cihaz gelişmiş düzeyde özellikleri ile şimdiden dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. 


Honor 10i RAM boyutu ile dikkat çekiyorHonor 10i RAM boyutu ile dikkat çekiyor
Profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacakProfesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacak
Netflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandıNetflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandı

PAYLAŞ