Honor 20i Daha Tanıtılmadan Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Honor 20i Daha Tanıtılmadan Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin alt markası konumunda bulunan Honor’un yeni nesil modellerini görmeye devam ediyoruz. Honor 20 serisine yönelik ilk model Honor 20i cihazının yakın bir zamanda lanse edilmesi bekleniyor. Ancak cihaz 17 Nisan tarihinde resmi olarak tanıtılacak iken, telefon henüz tanıtılmadan satışa sunulmuş durumda. Honor’un bu yeni modeli bazı Çinli e-ticaret siteleri üzerinde satışa sunulurken, henüz fiyatının belli olmadığını söyleyelim. Site üzerinde satışa çıkan cihazda bir fiyat etiketi yazmazken, CNY100 değerinde bir depozito ile ön sipariş verilebiliyor. Ancak yine de modelin tam anlamıyla fiyatının belli olmadığını belirtelim.

Fiyatı Belli Olmayan Honor 20i Satışa Sunuldu

Honor 20i ne zaman tanıtılacak?Honor 20i ne zaman tanıtılacak?

Cihazın satışa çıkması ile beraber henüz fiyat detayları belli olmazken, modelin teknik özellikleri bizleri karşılıyor. Buna göre Honor 20i modelinde 6.21 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekranı bulunuyor. Damla çentik tasarımına sahip olarak gelen cihazın bu çentik alanında 32 megapiksellik bir ön kamera bulunuyor. Honor’un orta-üst segment konumunda yer alan bu cihazında Kirin 710 işlemci setinin kullanılması bekleniyor. 4 GB RAM’e de sahip olacak model yapay zeka özelliklerine sahip olarak dikkat çekecek.

Diğer yandan modelin 4000 mAh’lik bir pile sahip olması bekleniyor. Ürünün ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmazken, kutu içerisinden yüksek bir ihtimalle Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olarak çıkacak. Ayrıca modelin arka yüzeyinde de çift veya üçlü bir kamera sisteminin yer alması bekleniyor.



PAYLAŞ