Honor 200W'luk hızlı şarjla geliyor - Haberler - indir.com

Honor 200W'luk hızlı şarjla geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan yeni bir ekran görüntüsüne göre Honor’un ilk oyuncu bilgisayarı tam 200W hızlı şarj desteği ile gelecek. Diğer yandan bu bilgisayar, bu hızlı şarjı USB-C ile sağlayacağı da belirtiliyor. Hızlı şarj teknolojileri noktasında şirketlerden atılımlar görmeye devam ediyoruz. Özellikle Çin menşei olan markalardan Oppo’dan ilk etapta 15 Temmuz’da 125W’lık süper hızlı şarj teknolojisinin tanıtacağı duyurulmuştu. Daha sonra ise Vivo’nun alt markası olan IQOO, 120W’luk yeni bir hızlı şarj teknolojisini tanıtacağını duyurdu. Bunların sonrasında ise Huawei’nin alt markası olan Honor’un 200W’lık bir hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Honor’un bu hızlı şarj teknolojisinin Oppo ve IQOO’dan farklı olduğunu ifade edelim. Öyle ki 200W hızlı şarj teknolojisinin akıllı telefonlara değil oyuncu dizüstü bilgisayar modeline geliştirdiğini söyleyelim.

Honor 30 Lite tasarımı sızdırıldıHonor 30 Lite tasarımı sızdırıldı

Honor, 200W hızlı şarj teknolojisini yakında tanıtacak

Honor’un bu yeni geliştirdiği teknoloji ile oyuncu bilgisayarları şarj noktasında sıkıntı çekmeyecek gibi duruyor. Baktığımız zaman 200W hızlı şarj teknolojisi bu alanda zirvede bulunmuyor. Öyle ki 230W’lık hızlı şarj teknolojileri bulunuyor. Honor’un buradaki farkı ise yeni şarj teknolojisinde USB-C + PD aktarımını tercih edeceği gözüküyor. Bu durum ise büyük ve ağır şarj cihazlarının yerine daha küçük ve hafif adaptörlerin yer alacağı anlamına geliyor. Weibo’da paylaşılan ekran görüntüsünde ise Honor’un FRD kod adlı yeni bir oyuncu bilgisayarı üzerinde kullanacağı gözüküyor. HW-200A00P00 model numaralı şarj adaptörü 20V, 10A yani 200W enerji aktarım gücüne sahip durumda. Bu güç ile ise dizüstü bilgisayarların 30 dakikada yüzde 50 şarj edebileceği düşünülüyor.

Honor’un bu yeni ürün ve teknolojilerini 16 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği bir lansman etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Etkinlik ile beraber yeni oyuncu bilgisayarın detayları da belli olacak.


Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Lite özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Lite özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ