Honor 20 Serisi Hologram Tasarım Teknolojisi İle Gelecek - Haberler - indir.com

Honor 20 Serisi Hologram Tasarım Teknolojisi İle Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-13 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin başarılı alt markası olan Honor’un yeni Honor 20 serisi cihazlarının arka bölümünde katmanlı cam yüzey teknolojisi yer alacak. Bu teknoloji ile geçişli renklere sahip derinlik etkisi ortaya çıkmış olacak. Bu sayede ise 3 boyutlu hissiyat oluşturulmuş olacak. Huawei’nin bu ay içinde tanıtacağı olan ve P30 serisinin ucuz bir versiyonu olması beklenen Honor 20 serisi resmi olarak ortaya çıkmaya başladı. Şirketin arka kapak tasarımında kullanacağı teknoloji sektörün ilk Hologram teknolojisi olacak. Honor’un Dynamic Holographic olarak adlandırdığı bu teknoloji ve detayları neler gelin bakalım.

Dynamic Holographic Teknolojisi

Video ile gösterilen hologram tasarım teknolojisi şirketin cihazlarında yer alan geçişli cam kaplama tasarımının da üstüne çıkıyor. Bu teknoloji ile geçişli renklere derinlik ekleniyor ve oldukça etkileyici bir görüntü ortaya çıkıyor. Huawei söz konusu bu tasarım için milyonlarca minyatür prizmayı cam katmanın altına yerleştirerek bu sayede ışığı yansıtmış oluyor. Şirket her 100 kapaktan 20 tanesinin testleri geçebildiği ve bu rakama göre en iyi sonuç için tasarımdan vazgeçmediklerini belirtiyorlar. Diğer yandan arka kamera ise L şeklindeki pozisyonu ile hologram etkisine yardımcı oluyor.

Kamera Konusunda Huawei P30 Pro'dan Geri Kalmayan Honor 20 Pro'dan Yeni DetaylarKamera Konusunda Huawei P30 Pro'dan Geri Kalmayan Honor 20 Pro'dan Yeni Detaylar

Honor 20 Pro olarak gelmesi beklenen bu yeni modelde 6.5 inçlik OELD bir ekrana sahip olarak geliyor. Cihaz sol üst bölümde delikli bir kamera tasarımına sahip olurken etkileyici bir görüntüye sahip durumda. Parmak izi tarayıcısı ekrana entegre olan modelin SIM kart tepsisi ise yan bölüme konumlandırılmış durumda. Arka yüzeyde 40 megapiksellik Sony IMX600 ana kamera sensörü yer alırken, yanında ise derinlik kamerası ile beraber periskopik telefoto kamera ve 3D ToF derinlik sensörü bulunuyor. Ön kameranın ise 32 megapiksellik çözünürlüğe sahip olduğunu belirtelim.

İşlemci tarafında Kirin 980 modelini kullanan model 8 GB RAM desteğine sahip olarak geliyor. Bu noktada batarya ve hızlı şarj hakkında henüz bir bilgi ortaya çıkmış değil. Honor 20 Pro’nun daha kırpılmış modeli olan Honor 20 ise daha küçük bir yapıda 6.26 inçlik OLED ekrana sahip olacak. Parmak izi tarayıcısı kasanın arka bölümünde yer alan bu cihazda ise Kirin 980 işlemci seti yanında 6 GB RAM seçeneği ve 3650 mAh’lik bir batarya bulunuyor.  


Honor 20 Pro Huawei P30 Pro'ya Rakip OluyorHonor 20 Pro Huawei P30 Pro'ya Rakip Oluyor

PAYLAŞ