Honor 10X Pro tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Honor 10X Pro tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sunduğu fiyat performans ürünleri ile telefon sektörünün dikkat çeken isimlerinden olan Honor’un yeni akıllı telefonu 10X Pro modeline dair yeni detaylar ortaya çıktı. Bir sitede ortaya çıkan görsellerin 10X Pro’ya ait olduğu iddia edildi. Söz konusu görsellere göre 10X Pro modeli 64 megapiksel kameraya sahip olacak. Honor, bu hafta içerisinde Çin’de 10 milyondan fazla Honor 9X serisi akıllı telefon modelini sattığını açıkladı. Bu seviyede bir satışta sonra serinin devam telefonu olan Honor 10X Pro cihazın gelmesi bekleniyordu. Nitekim öyle oldu ve Honor 10x Pro için bazı görseller ortaya çıktı.

İddialara göre Slashleaks, Honor 10x Pro’nun yerini tutan bazı görseller çıkartıldı. Görselden anlaşılanlara göre Honor 10X Pro’nun 9X serisine göre daha pahalı ve üst seviye bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ekranın sol üst bölümünde bir boşluk bulunurken, bu boşlukta ise yüksek ihtimalle kamera yuvası bulunacak.

Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro özellikleri ve fiyatı

Honor 10X Pro detayları

Ortaya çıkan görsele göre modelin oldukça ince çerçevelere sahip olarak geleceği açık bir şekilde gözüküyor. Modelin arka yüzeyinde ise 3’lü kamera sistemi dikdörtgen bir modül ile geliyor. Dikey bir kamera konumununa sahip olan bu modülün sağ tarafında yazana göre ise 64 MB’lık bir çözünürlük olduğu gözüküyor. Serinin önceki modeli olan 9X Pro ise 48 MP kamera değeri ile dikkatleri çekmişti. Şimdi ise yeni modelinde 64 MB’lık bir kamerayı tercih eden Honor, kullanıcılara daha iyi bir kamera sunmayı istiyor. Son dönemde telefonlarda sıkça görülen bu yapıda 3 kameradan birisi ana kamera, diğeri geniş açı ve diğerinin ise derinlik algılama sensörü olduğu düşünülüyor.

Modelin diğer özellikleri belli olmazken, beklentilere göre 9X’te yer alan Kirin 810’dan daha iyi olan 5G’lik Kirin 820 işlemcisinin kullanılması tahmin ediliyor.


Resmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Honor 30 Pro+ özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ