Honor 10i'nin İlk Görüntüleri Geldi - Haberler - indir.com

Honor 10i'nin İlk Görüntüleri Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 13:46:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji piyasasının ileri gelen isimlerinden Huawei'nin yan markası olan Honor da tıpkı Huawei gibi çalışmalarını geliştirerek piyasaya akıllı cihaz çıkarma işlemlerine hızla devam ediyor. Uzun süredir gündemde yer alan ve piyasaya çıkması beklenen Honor 10i'den ilk basın görselleri geldi. Yakın zamanda piyasaya girmesi beklenen Honor markası yeni akıllı cihaz tasarımı ile piyasada yerini alacağının bilgilerini doğruladı. Adım adım gelişen ve elinde bulunan verileri değerlendirerek kendi özgün tasarımlarını geliştiren Honor firması, tasarladığı bu akıllı cihaz ile kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor. Gündeme gelen bilgilere baktığımız taktirde Honor 10i şık bir tasarım ile gelecek. 

48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı

Honor 10i şık bir tasarıma sahip

Huawei'nin yan markası olan Honor, akıllı cihaz sektöründe yer alacağının bilgisini Honor 10i'nin basın fotoğraflarını basına sunarak duyurdu. İlk defa geçtiğimiz ay ortaya çıkan Honor 10i'nin yepyeni görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı. Daha önce Honor 10i hakkında bilgiler sunarak akıllı cihazın geleceğini duyuran Honor markası bu sefer de akıllı cihazın basın fotoğraflarını piyasaya sürerek ürettiği akıllı cihazın tasarımı hakkında da bilgi verdi. Honor 10i tasarımı ile beğenileri toplarken aynı zamanda 32 megapiksel çözünürlük özelliğine sahip damla çentik sistemi ile karşımıza çıkıyor. 6.2 inç büyüklüğündeki Full HD+ ekran özelliğine sahip olan Honor 10i'nin yakın zamanda aramıza katılması bekleniyor. HD ekranlı Honor 10i'nin arka kısmında sol tarafta 24 Megapiksel, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlük özelliğine sahip üç farklı kamera sistemi yer alıyor. 

Honor 10i gücünü Kirin 710 işlemci sisteminden alırken aynı zamanda bu yeni akıllı cihaz 4 GB RAM ve aynı zamanda arttırılabilir 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Cihazın depolama alanı özelliği beklenenden çok daha iyidir. Hızlı şarj özelliğine ve aynı zamanda NFC desteğine sahip olan Honor'un yani akıllı cep telefonu, 3400 mAh kapasitesine sahip olarak tasarlanmıştır. Cihazın hızlı şarj özelliği kullanıcıların işine gelecek bir durum gibi gözüküyor. Android Pie işletim sistemine sahip bir şekilde kutusundan çıkması beklenen Honor 10i'nin resmi tanıtım tarihi ve fiyatı şu an için bilinmiyor. Yeni akıllı cihazın kapsamlı özellikleri ve kullanışlı fonksiyonları sayesinde kullanıcılar son derece memnun kalacaklar. 


Honor cihazlarda yazılım güncellemesi nasıl yapılır?Honor cihazlarda yazılım güncellemesi nasıl yapılır?
Orta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya GirdiOrta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya Girdi
A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!

PAYLAŞ