Honor 10'a kamera ve GPU Turbogüncellemesi geliyor - Haberler - indir.com

Honor 10'a kamera ve GPU Turbogüncellemesi geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-24 12:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon dünyasına hızlı bir giriş yapan ve Huawei'nin alt markası olarak bilinen Honor, geçtiğimiz günlerde en yeni modellerinden biri olan Honor 10'u ülkemizde satışa sunmuştu. Amiral gemisi ülkemizde henüz piyasaya çıkmış olmasına rağmen, güncelleme alarak iki yeni özelliği daha kendisine katmaya hazırlanıyor. Özelliklerden birisi, cihazın kamerasına gelecek, bir diğer özellik ise GPU Turbo güncellemesi olarak paylaşıldı.

Cihazında fotoğraf çekimlerine önem verenler için, Honor 10 kendisini daha da ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Honor 10'un kamerasına gelecek yeni özelliklerden sonra, kullanıcılar çok daha net fotoğraflar çekecek. Otomatik Titreşim Engelleme - Automatic Image Stabilization (AIS) özelliği, daha net fotoğrafların yanı sıra, titreşim engelleme özelliğini de sunacak. Böylece fotoğraflarınızda oluşacak bulanıklık en aza inecek. Güncellemenin cihaza getireceği bir diğer özellik olan GPU Turbo özelliği sayesinde de kullanıcılar donanım-yazılım entegrasyonlu grafik işlem hızlandırma teknolojisine kavuşacak. GPU Turbo özelliği, cihazın verimliliğinde yüzde 60 artış sağlayacak. SoC (System on Chip) tüketiminde de yüzde 30 azalma olacak. Böylece cihaz çok daha iyi görüntü işleme kabiliyetine sahip olacak.

Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, getirilen güncelleme hakkında konuştu ve şunları ifade etti, 'Daha iyi grafik performansı genellikle daha az pil ömrü anlamına gelir. Ancak artık değil. GPU Turbo, güç tüketimini azaltarak önemli ölçüde daha iyi bir oyun performansı sunuyor. GPU Turbo'yu bu yaz AIS ile birlikte, amiral gemisi Honor 10'a taşımaktan heyecan duyuyoruz. Bu güncelleme sadece mobil oyun deneyimini değil, Honor 10 AI kamerasına da büyük bir yenilik getiriyor.'

Güncelleme alacak Honor modelleri ve güncellenme tarihleri

Honor 10 - 3 Agustos

Honor 7X ' Ekim

Honor 9Lite ' Ekim

GPU Turbo teknolojisi nedir'

GPU Turbo, özellikle kullanıcıların oyun deneyimini etkileyen bir teknoloji olarak göze çarpıyor ve bunun yanı sıra, cihazın hem hızını hem de verimliliğini arttırıyor. GPU Turbo teknolojisinin gelecekte AR ve VR'ı da destekleyeceği söyleniyor. Bununla beraber tıp dahil olmak üzere farklı birçok alanda, ilerleyen yıllarda kendisini göstermesi bekleniyor.





PAYLAŞ